vuxenpoäng

jag har visst inte skrivit här på ett tag, det är mycket nu! pluggar lite, tänker mycket, fikar mer. ja ni vet, såna där vanliga grejer som man brukar göra. en ovanlig grej, som jag inte gör allt för ofta, är ju att åka utomlands. men imorgon ska jag åka till cardiff och hälsa på hos hannele över helgen, det ska bli så himla spännande! jag borde verkligen sova nu. men jag är lite nervös inför resan, är ju liksom första gången jag ska flyga ensam. fixar jag den här resan så är jag fan vuxen. det jobbiga är att jag ska ju först flyga till stansted, därifrån ta bussen in till london och därifrån ta bussen till cardiff. det kommer ta tusen ååååår. men det får det vara värt!
jaja sovadags! och önska mig lycka till eller nåt.
yours truly,
ebba

i want to come closer that's all i want


.

"och jag menar allvar när jag säger att jag tycker att du är äcklig."

fina fina anna


kul

tänkte bara komma med lite mer viktig information. idag har jag fikat med världens bästa anna, och sen tog jag bussen hem, och när jag gått en bit från busshållplatsen så åker det förbi en jättefin volvo med en sån där dekal på bakrutan (ni vet där det står typ volvo eller nåt annat kul, sån här typisk raggargrej liksom). hur som helst, på den dekalen så står det: skit ner dig. med jättestora bokstäver. okej?
yours truly,
ebba

glass

vill bara informera om att det är nåt mellan glassbilskillarna och mig. för några veckor sen var det en som vinkade till mig när jag gick förbi, och idag hoppade han ut och försökte charma mig och få mig att handla. men jag sa tack men nej tack, det är nog lite för kallt för glass nu. då tog han på sig det finaste leendet och sa att det blir aldrig för kallt för glass. tyvärr funkade inte ens det, jag köpte ingen glass ändå.

jag undrar vart man ska vända sig om man vill bli en sån som åker runt med glassbilen. det är nog ett yrke som skulle passa mig. update: man vänder sig visst till www.hemglass.se. om nån ville veta.
yours truly,
ebba

ta mitt finger för jag brinner


för er ska jag göra det tusen gånger om

i bakartagen

nu sitter jag i köket och lyssnar på min favoritlista, samtidigt som jag pratar lite med pollan och har bakat en massa kakor och muffins. muffinsen blev lite brända :( men inte så farligt. but still. hatar när det blir så, känns så jävla misslyckat. kakorna blev kanoners i alla fall, får man ju vara glad för. idag har jag alltså varit i linköping. missade campusbussen klockan sju, så pappa fick skjutsa mig, hehe... jag har tur jag. när jag kom hem så läste jag en massa sofokles-tragedier. kändes ju kul. men det var det faktiskt. hur som helst, anledningen till att jag har bakat en massa idag är att de två sötnosarna på bilden här nedanför ska komma hem till mig imorgon kväll :) mamma och pappa ska åka till nås och vara borta ända till tisdag, så jag har huset för mig själv och gillar ju inte att vara ensam. så jag fixade ihop en liten matlagnings/vinkväll med trixxarn och addis. tur att jag har dom.
yours truly,
ebba

danskarna verkar ha låg självkänsla

jag är trött trött trött och idag blev jag så arg så att jag fick ont i huvudet. imorgon börjar jag klockan åtta, måste åka hemifrån strax innan sju :( jag vill bara sova. bäst jag sätter igång med det nu.
yours truly,
ebba

du bara får mig att hänga kvar

nu har jag lyssnat igenom hela 2 steg från paradise och jag tycker att det känns okej! annorlunda, men okej. och kanske till och med rätt bra. väldigt bra. saknar ju fortfarande en vän med en bil-håkan, men gillar att inte en enda skiva är den andra lik. på något sätt är det trevligt med en artist som hela tiden söker och finner förnyelse. och ja, det var jag själv som formulerade den där sista meningen. gud jag behöver en hobby och ett liv.

hoppas att ni förresten vet att det är på dagen exakt tio år sen som känn ingen sorg för mig göteborg släpptes, det är ju det som gör hela grejen så himla fyndig!



yours truly,
ebba

:(

men det här är ju inte sant. inte nog med att disney channel har slutat sända odubbade jonas, nu har tv4 bestämt sig för att sluta sända beverly hills också. vad fan, här har jag för en gångs skull arbetat fram ett allvarligt tv-beroende, och så bara lägger dom av sådär? min besvikelse är ju beyond expression alltså. känner mig så överkörd och trampad på. det kommer ta ytterligare nitton år om jag ska hitta något nytt att snöa in på. vet inte om jag orkar gå igenom detta en gång till. det kanske är lika bra att jag bara lägger av helt och hållet. med tv-tittandet alltså.

anywayssssss. idag har jag varit i linköping och nu har jag nyss ätit makaronilåda och lyssnat på christer. köpte håkans nya skiva idag på releasedagen! wohoo. har inte vågat lyssna än, ska nog göra det alldeles snart. om ungefär en halvtimme ska jag och mamma åka till veterinären med lokatten, det är vaccineringsdags. egentligen skulle vi ha vaccinerat henne i somras... menmen. imorse träffade jag trixxarn och det var bästa början på dagen :)
yours truly,
ebba

som vore jag bollen i ett flipperspel


dagens

idag fascineras jag av
  • att jag är så bra på att inte läsa de sidor jag ska läsa
  • att världen är så liten
  • att den här staden är så liten
  • att jag inte är så liten längre
  • att moto boy fortfarande rör vid mitt hjärta (aint that sweet)
  • att jag kan stirra tomt framför mig i evigheter
  • att jag är bra på att bestämma mig
det är faktiskt sant. nä det här går inte, jag måste åka till mamba i stället.
yours truly,
ebba

världens bästa lokatt


and my heart beats in silence

nu är det lördag och fint väder. igår var det också ganska fint, men på kvällen var det hur dimmigt som helst, det vet jag för jag var ute och gick då. igår var jag i linköping och blev klar med delkurs två, skönt att inte tänka mer på noveller och sånt. sen på kvällen träffade jag fredrik och vi pratfikade i några timmar, sen promenixade vi genom stan i mörker och dimma och det var ju mysigt. sen buss hem och sova som en stock. jag drömde att jag var tung som fan, förmodligen därför jag sov tungt som fan också. skön känsla. svårt att vakna.

nu ska jag snart åka till stallet och hänga där ett tag, sen ska jag tillbringa resten av dagen och kvällen och helgen med gilgamesheposet. delkurs tre på måndag, det svischar på och är snart jul! woop woop. idag ska jag banne mig gå till botten med ett överhängande problem, kan gott behöva lägga min energi på annat nu.
yours truly,
ebba

finfint igen


lucky me

jag måste bara säga att jag har världens bästa pappa. för några timmar sen upptäckte jag en spindel som var stor som ett hus här inne i mitt rum, så då fick jag skrika på mamma som kom och satte ett glas över den. jag kände att det var inte riktigt okej för man vill ju inte att spindeln ska vara ledsen, och även om den är stor och läskig så har den ju känslor. men pappa var i uppsala och trosa och kom hem typ nyss, så då fick han ta tag i spindelproblemet. men i stället för att döda den gigantiska spindeln så satte han ett papper under glaset och bar ut den i trädgården. önskar att jag kunde vara likadan, men jag bara tål inte djur (och insekter och människor) med långa spinkiga ben. tål inte ens ljudet som deras långa spinkiga ben gör. hur som helst, jag är bara glad över att jag slipper ha spindeln inne i mitt rum inatt. och jag är glad över att den får använda sina långa spinkiga ben och rassla vidare här i livet.
yours truly,
ebba

wtfffff

men ÅH det är inte sant, av nån jävla anledning har disney channel slutat sända jonas på vardagskvällar med start idag. varför då?????? man blir ju förbannad. hela mitt liv rasar samman nu. allvarligt talat. jag vill inte behöva titta på the secret life of the american teenager i stället, för deras liv är fan inte secret. alla vet ju allt om alla. tur att bevvan är pålitligt i alla fall.
:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:( x tusen

monday monday

hejhejhejhejhej
måndag eftermiddag och helgen är slut. gillar inte vardagar, som vanligt då ungefär. har haft en trevlig och hästig helg, hjälpte sötmary med mambsing på lilla hageby både i lördags och igår. blir ju helt stum av stolthet, för att mamba är den finaste hästen och för att maria är den bästaste ryttaren. de var så fina så fina och duktiga! och i lördags var vi hemma hos josefine och kramade på henne, för hon var hemma från england för första gången sen i början av juli eller nåt. det var så himla kul att träffa dig jossan!

idag har jag varit i skolan, hade seminarium från åtta till tolv, sen var jag lite trött. diskuterade allas noveller, blev inte så sågad som jag trodde att jag skulle bli. ska göra några förbättringar (förändringar?) ändå. sen fick jag skjuts tillbaka till norpan, wohooo. och vädret har varit himla fint idag. och jag kom på att jag har namnsdag på onsdag. dessutom köpte jag ett helt nytt te som heter magic dessert. det låter ju löjligt magiskt. men det var faktiskt riktigt gott, kanske blir min nya favorit. de hade slutat med gotländsk sommarblandning. sur blir man. men what to do.
yours truly,
ebba

finfint


RSS 2.0