finito

med jämna mellanrum känner jag inget annat än ren avsky för dig. jag önskar att du bara kunde sluta förfölja mig. och de hån som du faktiskt trycker upp rakt under näsan på mig. jag vet inte ens om du är medveten om hur mycket du trampar på mig. det kan vara något fel på mig, för jag verkar ha den värsta och största stoltheten som finns. förmodligen större än en genomsnittsmänniska. om jag säger att jag förlåter, så gör jag förmodligen inte det. och jag är långsint som fan. jag förlåter inte, och jag glömmer inte heller. jag tänkte säga "tänk på det till nästa gång", men för dig så blir det ingen nästa gång.

ååååh :')

den nya stallkatten, musse, är nog det minsta och sötaste jag någonsin sett! helt ofattbart att lokatten också varit sådär liten en gång i tiden. åååh, han är ju så söt så jag vet inte vart jag ska ta vägen.
yours truly,
ebba

jaaaaaaaa

är det inte underbart när man får veta att naturkunskapsprovet är flyttat till fredag! och dessutom gick det rätt bra på ridningen ikväll. och jag känner att jag faktiskt har lust med en massa saker. dessutom, än en gång, ska jag nu dricka te och filosofera lite. åh mina vänner, är inte måndagar underbara?
yours truly,
ebba

i'm high on you and on drugs

söndag. det är underbart att ångest har fått en alldeles egen veckodag. det värsta som finns är när saker tar slut, och söndagar är ett ganska markerat slut. slut på veckan, slut på helgen, slut på vilan. måndagen närmar sig. och fort går det. om jag fick bestämma så skulle jag sova bort både söndagarna och måndagarna. vad härligt det vore.
denna söndag sitter jag i alla fall och försöker knåpa ihop ett så kallat tal till engelskan, men jag skulle väl mest vilja kalla det för en helt vanlig muntlig redovisning. eller, om man nu så gärna vill det, an informative speech. det ska redovisas imorgon, så jag borde nog snabba på lite nu. hur som helst. onsdag är naturkunskapsprov. det känns ju också alldeles underbart. men på oändligt många sätt skulle mitt liv kunna vara värre - man ska inte klaga. det är en vecka kvar till första advent, en månad + två dagar kvar till julafton. knappt en månad kvar till jullovet, så man får hålla ut. snart blir det vila och inget annat i tre hela veckor.
yours truly,
ebba

"ta din gamla cigarett och cykla till bahamas föfan asså"


saffran och startkablar

idag var det fredag den trettonde. jag var hos frisören och fixade till rufset lite, sen åkte jag buss till världens bästa trixxarn och vi bakade lussekatter och julmyste.


sex liter luft

det är måndag och jag är supertrött. jag har visserligen gjort färdigt allt som ska vara klart i skolväg, förutom talet till svenskan. jag ska skriva det idag/imorgon. så länge man tror på sig själv så går allt bra. det har man ju lärt sig.
nu sitter jag och dricker te för att värma mina små fingrar. snart ska jag åka till stallet, ska rida ikväll. det ska bli spännande. skoldagen var också rätt spännande. det började med två engelskalektioner, sen naturkunskap och vi kopplade lampor och sladdar och batterier och det var ju sjuuuukt kul! faktiskt. lite kul. LUNCH - korv stroganoff, mm. kul med ångest, halva ögonbryn och sammetskavajer i alla fall. efter lunchen var det latin, och då var jag så nära på att somna. men jag och pollan hade våra små knep, så vi fixade det också. såna är vi!
dagens: pollan sa att han som alltid inleder lektionerna med att kasta med whiteboard-pennan i fem minuter var en trasig lampa i en seriekoppling. hon borde gå nv, det är ju medfött!
yours truly,
ebba

for i'm still here hoping that one day you may come back


att bryta ett mönster

okej. nu har jag bestämt mig. med lock för ena örat, vilket resulterat i ett metalliskt klingande hela långa dagen, så har jag nu bestämt mig. nu får det räcka. nu räcker det. nu ska du ut, ut ur mitt lilla huvud, där du har byggt ett litet bo på en bomullstuss och med en liten myslampa. myslampa eller läslampa, vad man nu vill kalla det. men ut ska du. nu får du inte bo där längre. måndagen den andra november tvåtusennio vräker jag dig. och det är inte en dag för tidigt.
yours truly,
ebba

RSS 2.0