måndag igen

jag är fortfarande lite trött sen kalmar, och har fortfarande lite ont i mitt lilla huvud. så idag har jag typ inte gjort nåt vettigt. tittat på filmtrailers hela dagen, läst dv och sen åkt till stallet. mamba var på sitt bästa myshumör och det var ju jag också, så vi kunde stå och mysa ända tills hon skulle upp till ridhuset och jobba. fina hästtjejen. imorgon ska hon och jag träna för cissi och det ska bli himla spännande, som vanligt. gud vad jag längtar tills det blir vår så man kan börja rida ute igen. och jag ska köpa nya ridstövlar snart, har kollat både på avantia och hööks men inte riktigt fastnat för några än. jaja. får väl åka en sväng inom en snar framtid.

egentligen ska jag plugga teori hela dagarna. men jag får börja med det imorgon. typ.
yours truly,
ebba

kalmar

nu ska jag slänga upp lite bilder från vår helg i kalmar! enjoy.

addis hade lagat mat till oss, som en sann familjefar
kimsan blev visst lite trött i ögat. lång bilfärd + mat + vin, man förstår ju
äta och mysa
kimsan var tydligen fortfarande trött i ögat
tessibästi festade på golvet med vin och snickers! och mariekex. rock onnn
lussan var gangstah dj och drog förmodligen igång typ bananer i pyjamas eller så
sen festade vi i en främmande lägenhet, men det hindrade inte trixxarn från att vara på strålande humör
inte dom andra heller
jag kommer inte ihåg vilka det här är men de såg ju ut att ha kul
han killen till vänster dansade crazy till snook och killen till höger hette album, fint va
trixxarn festade lite till på golvet
sen var det lördag eftermiddag och jag tog en lite suddig bild på ett vattentorn
och en ännu mer suddig bild på kimsan och trixxarn och addis
sen var det söndag och vi myste hela dagen innan vi åkte hem igen
det var en fin helg hörni. det är bra att ni är så söta och mysiga. mina små gullisar.
yours truly,
ebba

hemskt


snart bär det av

nu är det fredag och om nästan exakt två timmar så kommer gänget hem till mig och så packar vi in oss i bilen för vi ska åka till kalmar och hälsa på den här krabaten, sommarkillen på bilden nedan, dvs addis! woop woop. det lutar åt att bli en toppenhelg. vi hörs på söndag! eller kanske på måndag.
yours truly,
ebba

en dag i punktform

idag har jag:
  • sovit till halv elva
  • lyssnat på musik och gjort ingenting
  • tappat bort en timme och nästan kommit för sent till stallet
  • men kom i tid i alla fall och tog en sväng i ridhuset på en mambsing som var hur pigg som helst
  • sett JOE JONAS i stallet! det är sant. jag trodde att jag skulle dö. han var elektriker. ohmy.
  • fått skjuts hem av sötmary
  • bakat morotsmuffins
  • tittat på life med sarafari och fikat och ätit
  • eh inget mer
over and out.
yours truly,
ebba

forntid

idag fick jag en skiva i brevlådan. den är faktiskt jäklarns bra och jag tror att jag är tretton år igen. det var tider det. nu kan det gärna få bli sommar också.
yours truly,
ebba

lisen

då var det dags igen. idag kom jag hem med ännu en porslinskatt, och jag tycker förstås att hon också ska få ett helt inlägg tillägnat henne. en kul grej är att när jag kom hem så råkade jag tvätta bort alla ögonfransarna från det ena ögat, så jag funderar på om jag ska måla dit nya eller ta bort de på det andra ögat också. det ska jag klura på ett tag. eller så får hon kanske ha ett male och ett female eye. det kan ju vara kul. hur som helst. nu får ni säga hej till lisen också!

yours truly,
ebba

du är det finaste jag vet


glad alla hjärtans kväll, mina sötnosar

idag är det ju alla hjärtans dag, som vi alla vet. jag tycker att det är en fantastisk dag på alla sätt och vis. till att börja med så är det ju faktiskt en dag, och varje dag är en gåva. det är sant. dessutom är det en dag där alla fokuserar lite extra på den människa/de människor som de älskar. det finns väl inget vackrare än det. ändå vimlar det av folk som HATAR alla hjärtans dag, och man kan läsa om att "2 av 3 unga tjejer känner sig utanför på alla hjärtans dag". jag förstår det verkligen inte. jag har ingen pojkvän, men jag är inte ensam eller utanför för det. jag har världens bästa familj, och världens bästa vänner. kanske vore det lite kul att ha en pojkvän, men jag antar att jag klarar mig lika bra utan. jag förstår inte heller hur man kan bli provocerad av att andra människor visar varandra sin kärlek. jag älskar att umgås med mina vännisar när de är med sina pojkvänner, för jag blir otroligt glad av att se att de är så himla lyckliga och kära. det är nog det finaste jag vet.

och om man tycker att alla hjärtans dag är årets sämsta dag och ett kommersiellt jippo (vilket det ju faktiskt är, men ett fint sådant!), så är det ju bara att tänka att det är en dag som alla andra. alla dagar tar slut till slut. och imorgon är det den femtonde, och således är det typ ett år kvar tills man får lida helvetets alla kval under en hel dag igen. imorgon är en dag som alla andra.
yours truly,
ebba

stockholm, anna och terrakottaarmén


jag är nöjd


amazing

allt jag har att säga just nu.
livet är inte dagarna som passerar -
det är dagarna du minns.

minst en decimeter

hej sötnosar!
idag är det fredag. jag har varit och fikat med trixxarn, och så har jag varit och klippt mig. jag var inne i ett provrum på h&m igår och råkade få syn på mitt hår i spegeln bakifrån, och traskade resolut direkt till frisören för att boka tid. som tur var så hade hon tid för mig redan idag, och det var himla skönt. nu har jag knappt nåt hår kvar! jag ska göra nåt som jag inte brukar göra, och visa resultatet på en bild här. det är kort och tvärt och fräscht och SKÖNT.
yours truly,
ebba

att vänta på något som man inte känner till


RSS 2.0