mamba har blivit mamma!


.


.

 

tipsaren igen

jag är ju lite dålig på att i ord beskriva vad jag gör och hur jag mår för tillfället men jag kan lugna er med att allting är finemang. lokatten är här och myser med mig varje dag och det passar mig utmärkt. det ultimata hade varit om mamba också hade varit i närheten så att jag skulle kunna se hur hennes mage växer för varje dag, men jag får nöja mig med att jag förhoppningsvis hinner hem en gång till innan det är dags och om inte annat så får jag träffa henne när hon har producerat en egen liten varelse. och den också förstås.
 
idag är första dagen på tio veckor utan praktik och artikelskrivandet är igång. eller typ igång. kanske. lite rastlös man blir av att plugga när man inte suttit stilla en hel dag på såhär länge. men jag får väl vänja tillbaka mig helt enkelt!
 
hur som helst så var det egentligen bara en sak jag ville ha sagt med det här inlägget och det är att jag vill tipsa er allihop om att ni MÅSTE se den danska serien arvingarna som går på SVT1 på måndagar klockan 21. jag har följt den med stort intresse sen avsnitt ett, och nu har dom redan kommit till avsnitt fem men det är inte för sent för er att hoppa på karusellen! om ni måste kan ni säkert titta på de tidigare avsnitten på något mindre lagligt sätt och det är nästan så att jag till och med uppmuntrar till det. för ni MÅSTE se det. det är så fruktansvärt jävla bra så det känns som att det enda jag gör nu för tiden är att gå omkring och vänta på att det ska bli måndag. dom där danskarna asså. dom kan det där med tv och film. ja jisses.
 
nu ska jag gå och sova, imorgon har jag ett möte inplanerat! sov gott raringar.
yours truly,
ebba

RSS 2.0