Lustful life

Jag har kidnappat Filips dator, så nu ligger jag i min för tillfället blommiga och obäddade säng. Cosy cosy. Och lyssnar på musik, förstås. Broren skulle vara hemma vid cirkus 13.15, så jag har ju ett tag på mig. Det har gått en vecka och en dag av sommarlovet och jag har inte gjort något vettigt direkt, mest varit i stallet (vilket egentligen är vettigt, men...). Jaa. Och igår lekte jag med Eric, det var trevligt. Det började åska och regna också, myspys! Idag ska jag softa hela dagen, men ikväll ska jag till stallet. Och imorgon ska jag åka till Nås, men kommer hem typ på tisdag eller måndag. Jag saknar Hannelis och Sarafari, vill att dom ska komma hem nu nu nu så jag har någon att leka med på kvällarna :/ Hmmm. Jag har på känn att den här sommaren nog kommer bli ganska bra i alla fall. Början av augusti kommer bli fin :) Nu ska jag softa vidare, peace out.

Melodikrysset och windy weather

Kipp kipp.
Idag var Melodikrysset jäkligt knepigt! Dessutom fick jag lösa det alldeles själv, eftersom ingen annan är hemma. Jag har ju inte direkt jättebra koll på Kikki Danielsson och (shame on me) Cole Porter. Nåväl, det var ju faktiskt bara en-två stycken som jag inte grejade till slut. Idag ska jag
* diska
* dammsuga
* åka till stallet
* vara i stallet
* vet inte mer.
Igår såg jag på världens sämsta s.k. thriller. "Match Point" med Jonathan Rhys-Meyers och Scarlett Johanson. Se den inte om du kan slippa, jag varnar dig. Den blev lite svagt thrilleraktig de sista tjugo minuterna. Och den var ändå Oscarnominerad! Hur tänker de då egentligen? Den var, ärligt talat, bland det sämsta jag sett på länge länge.
Det har blåst som tusan i ett par dagar nu, jobbigt när man cyklar. Men men! Hej benmuskler. Nu lyssnar jag på The Tough Alliance, men ska snart sätta tänderna i disken som återstår. See ya. 

Sommarlov

Första dagen på sommarlovet har varit olidligt spännande. Jag har varit i stallet. Alldeles som vanligt. Så värst spännande var det faktiskt inte. Förhoppningsvis kommer man igång med en del aktiviteter inom kort. Avslutningen igår var ju mysig, helt plötsligt började det superduperregna och hagla (det med hagel sa de som var ute då, jag sökte tappert skydd inne i cafeterian). Jag blev lite ledsen över att mina fyra år på Kunskapsskolan har kommit till sitt slut, men det börjar nog gå över. Det är ju ingen som har dött direkt. Människor kommer och går, jag får säkert möta dem igen. Imorgon ska jag åka till Oxelösund och hjälpa till att sjösätta båten, eller vad det nu var, så då blir det väl lite spännande. But first of all, I will try to catch some sleep. Sov gott på er mina små krutdurkar, festa inte bort hela lovet för då är ni fula när skolan börjar - och vem vill väl det, i denna ytliga värld vi lever i. Sleep tight mates.

Skapelsen

Klockan cirka 22.27 såg min blogg dagens ljus, eller kanske skymningsljuset, för första gången. Eftersom det här med bloggar var jäkligt poppis för ett tag sen (kanske inte lika mycket nu längre? jag vet inte) så tänkte jag att jag vill ju inte vara sämre än alla andra coolingar. Så här är jag nu, redo för att se vad världen har att erbjuda.

RSS 2.0