and i like the fact that i'm getting old

nu är det mycket på gång! roliga grejer alltså.

jag pimpade nyss min cykelkorg med finfina gula blommor, den blev asfin. jag ska cykla till skolan imorgon! eller hur louise? (; efter skolan ska jag följa med anna hem, det blir myspys! jag saknar min fina anna.

hela dagen blir ett enda långt filmtittande tror jag. imorgon alltså. först ska vi se på pride&prejudice på engelskan, sen är det lite matte, sen är det film på historian. sen ska vi gå och se på ludwigmusikalen. sen är dagen sluuuut. bara massa kula grejer. och efter att jag varit med anna så ska jag hem och se på psycho till filmkunskapen. torsdag blir nog också rätt kul. speciellt på kvällen. men jag tror att fredagkväll och natt blir superduperbraaaaaaa. oh i do believe so. på tal om det så kan mina trogna läsare jollen och sarafari få höra av sig till mig angående det.

det var förresten superfint med göteborg och konsert i fredags. det var rysningar och mys och svett längs ryggraden och öl och eufori och helt galet galet galet. älskade akustiska versionerna av ringing bells och if i don't live today then i might be here tomorrow. och extranumrena förstås, även om jag fått mer än nog av dance with somebody så var den sjukt bra live. och long before rock 'n roll också. och leave my fire var så himla mysig! akustisk och tamburiner och glada pojkar = glad smula.

JAG ÄR SÅ HIMLA GLAD! JAG ÄLSKAR VÄDRET! JAG ÄLSKAR LIVET IBLAND. JAG SKA CYKLA IMORGON.
yours truly,
ebba.

va, ett till klipp, gud vad ovanligt


de var bäst igår i göteborg och nya videon är så braaaaaa


men då slösar vi bort våra liv

här sitter jag och pluggar inte... igen. jag är så jävla trött på skolan nu. om man gick i trean så skulle jag ändå kunna spurta nu av vetskapen att det bara är två månader kvar (knappt det). men nu gör jag ju inte det. så jag bara säckar ihop och stenvägrar i stället. jag har samhällsinlämning imorgon, samhällsprov på onsdag och matteprov på torsdag. allt kommer gå åt helvete. men det känns som att jag inte bryr mig. jag är helt avtrubbad. det känns lite oroväckande. tessan berättade om en tjej som fått jättedålig (alltså jättejättejätteeeeedålig!) syn för att hon hade stressat så mycket på gymnasiet. värsta mardrömmen. man måste helt enkelt ta hand om sig själv och chilla lite mer. ska jag bry mig om mitt resultat på ett samhällsprov som jag hade när jag gick på gymnasiet om tio år? jag tror nästan inte det.

men det värsta just nu måste nog vara att jag inte har någon energi. och det spelar ingen roll hur mycket man sover. eller hur mycket man är ute och lapar ljus och frisk luft (när man nu hinner det, förbannade jävla läxor). är det bara som jag känner, eller är typ alla nere i en svacka just nu? det är tyngre än vanligt i alla fall.

hur som helst så är vädret väldigt fint. det är synd att man ska behöva sitta och plugga bort det. det är nu på våren som man borde vara ledig, och gå i skolan lite på sommaren när det ändå regnar i typ två månader i sträck. och jag fyller snart år. om två dagar, det är väldigt kort tid. men det känns inte så märkvärdigt. jag orkar inte bry mig så mycket om det heller.

köpte bussbiljetter till GEBEGE igår! det känns i alla fall bra. fredag ska bli en pangdag. mando diao och jag och en massa okända människor och fina dialekter. mumssssssss. sen ska jag, vahettere, testa mina vingliga ben som artonåring och vara UTE men INOMHUS på NATTEN i norpan, den första maj med en massa fina vänner. det blir kul.
nu ska jag plugga!

yours truly,
ebba.

vårkänslan


jag var ingen, du var aprilhimlen



jag saknar dig hjärtat. så fruktansvärt mycket.


jävla myggjävel en fin nattjävel

många kanske tror att mitt liv inte har någon mening alls. det tror jag också ibland. men just nu har mitt liv en jävla massa meningar. det är grejer det.

skön grej att vara uppe sent för att man är ledig. lov är inte så tokigt. jävligt att plugga imorgon och dessutom gå till skolan på tisdag. fy helvete. geografiprov på tisdag. tyskaprov på torsdag. jag orkar inte bry mig just nu, inget jag kan göra något åt för tillfället. geografin tar jag itu med imorgon. usch. men att plugga med kim kanske lättar upp det hela. det hoppas jag (:
det var för övrigt en fin myskväll hos henne med ninni och lisa nu på kvällen till typ nyss. sjukt kul att ses sådär. det är helt otroligt att man bara kan plocka upp det från senast typ, och prata på som om det inte alls var nästan två år sen som man sågs senast. jag måste erkänna att alla mina vänner förmodligen är de bästa i universum.

igår var också fint. påskmiddag med släkten ute i lindö, såg på jumanji (FÖRSTÅS! tradition must remain tradition). sen åkte jag till joline och myste. sen kom filip och hängde lite också. sen kom kim som var lite hispig och lisa. sen kom pontus och martin. det var trevligt. jag agerade stylist och dj. backstreet's back är för övrigt den bästa och mest funky partylåten ever made. fina grejer. sen gick de till hugo och jag fick så fint gå hem. DET ÄR BARA EN OCH EN HALV VECKA KVAR typ. helt sjukt. jag blir stor och jag är inte alls med på det själv. gaaaaalet.

nu är klockan jättemycket. jag ska till kim imorgon bitti. jag måste sova.
LIVERPOOL VAR FANTASTISKT FÖRRESTEN! åh, kärlek.
yours truly,
ebba.

åh det är skönt när mitt stockholm är grönt



för jag har alltid vetat att du inte skulle stanna

jag är oerhört trött. jag satt och läste förut, men så somnade jag. bara sådär. det blev rätt sent hos joline igårkväll, så det är väl inte så konstigt. gårdagen var otroligt fin. allt bara gick som på räls och så var det underbart väder hela dagen. mer sånt tack, säger jag.

nu sitter jag och dricker te och väntar på att maten ska bli klar, och så väntar jag på att hannele ska komma. för det ska hon. vi har inte setts på jättelänge, så nu är det verkligen på tiden.

imorgon åker jag till liverpool. jag måste bestämma vad som ska packas ner, och så måste jag tvätta och stryka lite. det ska bli så jävla kul och skönt att åka bort. hej då norpan i fem dagar ju. sjukt välbehövligt.

nae, om man skulle ta och göra nån nytta kanske...
yours truly,
ebba.

man måste älska det


RSS 2.0