jaaaa så jävla upprörande!


nu har jag jullov hurraaaa


asså kimsan ♥


kryssar av på listan

OKEJ nu är det bara en sak kvar att göra innan julledighet! synd bara att det är en fetingstor munta på hur hela storbritannien fungerar. aja jag känner minsann att jag har pluggat färdigt för idag och tar det en annan dag. typ imorgon. eller i helgen. idag har jag varit i skolan och haft ett bokseminarium, det var skojiskoj, och sen när jag kom tillbaka till norrköping så hängde jag i några timmar med världens roligaste sofia! hur underbart är inte det. kan inte bli av med skrattkrampen i kinderna nu.
yours truly,
ebba

utmattningen och uttråkningen

idag är det söndag och andra advent för här går det undan! fort som fan går det. som vanligt då. 
 
de senaste två veckorna har jag verkligen pluggat ihjäl mig, har nu klarat av tre salstentor med livet i behåll men ändå aldrig känt mig helt och fullt förberedd. men det är undanraskat och klart nu så det är bara att vänta på resultaten och så får vi se helt enkelt. på tisdag har jag det sista british cultural studies-seminariet, och på torsdag har jag det näst sista litteraturseminariet. nästa vecka är det dags för british cultural studies-munta, känns knappt som att vi ens har kommit igång med den kursen än, men det ska jag nog klara mig igenom ändå! sen är det äntligen äntligen lite jullov. förhoppningsvis så får jag inga omtentor och då har jag bara ett litet litteraturseminarium kvar efter nyår och sen är jag klar med engelska 1! fanken vad fort den här terminen har gått. fasligt fort hörni.
 
annars då! det här har varit en snabb helg. skrev ju tenta i fredags till klockan fem, sen åkte jag hem och chillade lite, tog en sväng till stallet och gick och somnade helt trött av två veckors tentaspänningar. sen blev jag ju i och för sig mitt-i-natten-väckt av en glad och full adrian, men det var bara himla kul! finadrian. igår var det ju lördag och jag pluggade och stod i, försökte stressläsa igenom en hel bok men det gick inte så bra. men nu har jag kommit in i den så det går rätt fort ändå, bör inte vara några problem att hinna färdigt med den och analysen till på torsdag. sen på kvällen så skulle jag och trixx gå och dricka öl på babyl men där var det helt överfullt, då blev vi lite ledsna och sen gick vi till skafferiet istället. på skafferiet var det helt tomt och det var så himla skönt. sen kom en patrick och en banktjänsteman och senare även en jolle och en räv och vi stannade till stängning. fin kväll ju. rolig och sånt! men lite kall. men det är ju vinter nu så det får väl vara okej.
 
idag har jag pluggat (inte) och varit i stallet, skulle rida ut en sväng i skogen men vände efter kanske tjugo minuter på grund av att det var så halt. inte så skoj, men fin vinterskog ändå! nä nu ska jag titta på senaste downton abbey-avsnittet (GUD det var så sorgligt förra avsnittet så jag visste inte vart jag skulle göra av mig själv) och sen ska jag sova, för imorgon ska jag plugga british government heeeeeela långa dagen. och verkligen göra det också!
yours truly,
ebba

RSS 2.0