sol- och utflyktsdagen

idag är det tisdag och det är jättefint väder. nu är jag ju i falun igen och det är så himla mysigt, igår hade vi ny kursintroduktion och en föreläsning och jag kände mig rätt alert trots att det var väldigt mycket (och överflödig) information på en och samma gång. men efter skolan gick vi och åt sushi så det var okej! mysgäng. idag har vi tvättdag och klockan halv två ska jag göra något som jag bestämde igår (kan det vara möjligt att jag är såhär spontan?) och åka till uppsala. för jag har fortfarande inte sett hedvigs nya lägenhet, och jag har fortfarande inte gett henne hennes födelsedagspresenter (hon fyller år i oktober) och jag ska tydligen få en inflyttningspresent (från augusti) som jag inte har fått än. så jag tänkte att jag har ju en ledig dag och inte så mycket att göra och bestämde mig för att göra en liten dagsutflykt. men sen är jag tillbaka i falun ikväll. det ska bli mysigt att åka tåg i dagsljus och få gå på stan lite i uppsala. och så har jag ju sparat det bästa till sist: IMORGON KOMMER TRIXXARN! vi ska gå och kolla när björnstammen spelar här imorgon, och sen ska vi bara mysa i flera dagar och jag ska visa runt henne i denna fina stad. åh det kommer bli toppen!
yours truly,
ebba

suddenly i felt like i was free

idag är det lördag och full rulle! jag har varit ensam hemma sen igår för mamma och pappa åkte till uppsala, och det har varit rätt skönt att vara själv. trots allt. de senaste dagarna har jag ju haft fullt upp med min tenta men sen dök det upp ett litet distraktionsmoment i form av en PRINSESSBEBIS. så jag har väl mest varit upptagen med att titta på presskonferenser och läsa allt som går att läsa. så himla fina vickan och danne. hur som helst så lyckades jag avsluta tentaskrivandet ca två timmar innan slutsignal så jag får väl vara nöjd, även om det kanske inte är det bästa jag någonsin skrivit. men det återstår att se.

ett annat litet distraktionsmoment var ju att dricka en massa öl i torsdags med joline och räven. det var jäkligt kul ändå, först var vi hemma hos jollen och sen gick vi till enoteket och sen till munken och sen till wasa och WASA ska jag säga er var ett för jävla spännande ställe! allt detta resulterade ju dock i att jag hade lite problem med att fokusera på tentan under större dagen igår, menmen. ibland får man göra så.

idag är det alltså som sagt lördag och jag har redan hunnit vara lite effektiv, det är så skönt med en tvättmaskin som faktiskt gör som man säger och inte ballar ur som dom i falun gör. alldeles snart ska jag åka till hc och handla lite, sen ska jag åka hem och byta om, och sen hinna ta en liten sväng till stallet och klappa på mambsan. sen ska jag hem och duscha och fixa till mig lite och sen ska vi ta tåget till linköping för att LOUISE HAR KOMMIT HEM NU! så himla braaaaa. så det blir alltså en hemkomstfest i lambohov, det ska bli spännande! men nu måste jag sätta fart om jag ska hinna med allt. och imorgon är det åter till falun som gäller.
yours truly,
ebba

sol i sinne

HALLÅ! idag är det tisdag och det är en fantastiskt underbar dag! det gick jättefort att svara på en av tentafrågorna så nu är jag fan nöjd. dessutom är det vår i den här staden, all snö uppe i skogen har töat bort och det är bara gosigt vårkvitter från varenda buske och träd OCH solen. ja solen. inte så mycket man kan säga om solen, mer än att den är go. varm och go. snart är det mars och sen är det VÅR! det är så underbart. nu ska jag svara på en till fråga och vara nöjd med mig själv.
yours truly,
ebba

.

jag måste lära mig hur man slappnar av i käkarna, har ju tamejtusan konstant spänningshuvudvärk. jaja. en annan sak som jag måste lära mig är hur man gör när man pluggar för det här går ju inte bra. det här går ju inte bra alls. ska ska ska verkligen stålsätta mig resten av veckan och leta upp mitt sista uns självdisciplin! det måste gå.

hur som helst så är jag ju i norrköping nu igen. känns som att jag är här hela tiden? men det är nice. det var riktigt kul i lördags, vi gick till puls och där är det ju faktiskt helt crazy. kul ställe när man inte varit där sen i somras. hemligheten är att inte gå dit för ofta tror jag. 
yours truly,
ebba

asså livet

skön grej att jag har ägnat hela dagen åt att prata om killar med mina girlfriends istället för att plugga. verkligen, hela hela dagen. men jag gillar sånt, kommer aldrig bli vuxen. och så har jag ju bara en seminariefråga kvar att ta itu med och eftersom vårt seminarium är klockan tre imorgon så känns det som att jag har tid på mig. och om exakt 23 timmar så rullar jag in i norrköping! life is life is life is good.
yours truly,
ebba

huggies n kissies

hej alla mina darlings! idag är det tisdag och alla hjärtans dag, min favoritdag mest för att det är en helt vanlig dag då alla bara tillåter sig själva att känna så mycket. antingen så visar folk att de är jättekära eller att de är jättearga och hatar den här dagen. jag tycker i alla fall att det är en fin dag, inget fel på den inte. ikväll ska vi ha alla hjärtans dag-middag hos oss, student edition, och alla ska ha med sig matlåda. ganska trevligt tycker jag nog. det här är för övrigt en spännande tid i mitt liv, och till råga på allt så kommer jag hem i helgen! fy fanken vad nice. saknar lokatten och mambsan och alla er andra. och eftersom det trots allt är alla hjärtans dag idag så kan jag ju passa på att säga att jag älskar er allihop. puss på er!
yours truly,
ebba

februarionsdag

idag är det onsdag och jag har haft en alldeles lagom produktiv dag. jag har ätit, tvättat och avverkat en hel del kurslitteratur. dessutom fick jag ett glädjande besked gällande den senaste tentan och känner att nu kan jag slappna av lite. imorgon ska jag plugga och städa och sen har vi seminarium på fredag, och sen är det helg, wohooo. vi har i och för sig helg typ hela tiden känns det som. men ändå. just nu sitter jag och läser en studie i ungdomars syn på idol, och den är riktigt underhållande. känns bra med skolläsning som för en gångs skull bara svischar på. på fredag ska vi ha fest hemma hos oss, det ska bli spännande. jag ska bjuda människor som jag inte riktigt känner och det är ju hur kul som helst. nu jävlar ska det börja kretsa lite.

igår var jag en fullfjädrad elektriker och trixade med en sladd till en ny fönsterlampa som jag har köpt, så nu hänger den i köksfönstret och sprider ett mysigt sken. annars pysslar jag mest med småsaker och umgås med folk. de senaste dagarna har vi tittat mycket på disneyfilmer, min favorit är ju och förblir skönheten och odjuret. så förbannat fin film. men nu ska jag läsa vidare om idol, hoppas att ni har en finfin kväll mina gullisar.
yours truly,
ebba

punkt slut

- 22 °c. den här helgen ska jag inte gå utanför dörren. det finns faktiskt gränser för hur kallt det får vara.
yours truly,
ebba

RSS 2.0