novemberonsdag

hej på er raringar!
 
jag har ju inte skrivit till er på ett tag, mest bara lagt upp bilder. och det är ju trevligt. försöker mest lägga upp bilder som stämmer in på hur jag känner för tillfället. ungefär som den på kitty forman och den på wednesday addams. jag har ett gäng jobbiga veckor bakom mig, ni vet när man inte fattar vad man håller på med, vad man gör, vad man kan (om man ens kan nånting?) och vart man ska. detta beror förmodligen i mångt och mycket på att vi är inne i november, som ju är årets sämsta och tråkigaste månad, men även på att vi är mitt uppe i uppsatsskrivandet just nu. skrivprocessen är smärtsam som man säger, ni vet. hur som helst så har vi nu kommit en bit och vi hade vårt andra handledarmöte idag (genom skype, teknikens under!). dessutom skriver jag ju inte ensam utan har världens peppigaste och *high-five*igaste malin bredvid mig hela dagarna, vilket ändå underlättar det hela en smula. det blir uthärdligt. och snart är det första december och då får man dricka glögg och pynta. det gäller att ha saker att se fram emot.
 
hur som helst så har jag förstås även gjort roliga saker på sistone. igår, till exempel, var jag och besökte min praktikplats på turistbyrån och blev jätteväl bemött och fick dricka kaffe och gå på rundvandring och skaka hand med ca 18540405 stycken personer. där ska jag spendera tio veckor i vår, eller uppdelat på turistbyrån här och i borlänge. det kommer nog bli väldigt intressant och trevligt tror jag! och innan de tio praktikveckorna har vi en treveckorskurs i prag. det ska också bli himla kul. så nog har jag saker att se fram emot! trots allt.
 
dessutom är det ju snart jul och då får man åka hem till norrköping och gosa med alla dom som man älskar och saknar, och äta mat och vila upp sig lite grann. det ser jag fram emot. det är ju bara en månad kvar också. helt otroligt hur tiden springer ifrån en. 
 
men nej, snart är det bonde söker fru så nu måste jag gå och fixa en kopp te och parkera mig i soffan.
hoppas att ni mår bra mina fina godingar. jag saknar er!
yours truly,
ebba

.


såhär känns det


finally

hallå raringar, ni har väl inte missat att det var säsongsstart för downton abbey idag! det var så himla bra och det känns ju som att man har väntat på säsong 4 i en hel evighet, herregud. men nu är den äntligen här. ni kan titta här såklart!
yours truly,
ebba

RSS 2.0