högt och lågt

här sitter jag i min ensamhet och sköter mina kvällssysslor. dvs tittar på film och studerar flitigt. faktiskt, två saker samtidigt. har läst madame bovary hela kvällen, för den ska vara utläst och analyserad på tisdag, men nu pausar jag med att titta på iron man som går på fyran. sjukt spännande och helt sjukt för övrigt. och så läser jag några sidor i reklampauserna. multitasking när det är som bäst.
yours truly,
ebba

koncentration. fascination. explosion.

just nu sitter jag här och känner mig speedad. det ska tydligen snöa hela dagen imorgon, så jag tänker att det känns som en perfekt pluggdag. hoppas att jag känner så när jag vaknar också. ska i alla fall ta sovmorgon imorgon, håller ju på att dö på att gå upp sådär oförskämt tidigt när det är mörkt och kallt. vill helst bara dra täcket över huvudet och blunda tills det blir sommar. men nu är det som det är. det är en månad och några dagar kvar till julafton, det är ju helt sjukt. fy fan vad fort tiden går.
yours truly,
ebba

blir ju alltid så tårsam när han dör


knep och knåp

här kommer en lite klurig fråga till er:
lokatten är
1. världens bästa katt
x. världens bästa katt
2. världens bästa katt
lycka till!

känner ångesten släppa taget

idag hade jag min andra tenta. det var hemskt, verkligen. jag har fortfarande ont i fingrarna. är bara glad att det är över. resten av dagen har jag spenderat i soffan, helt utslagen, maratontittande på harry potter-filmerna. hann dock bara med ettan och tvåan, så det blev väl inte så mycket till maraton i och för sig. såg dödsrelikerna på premiären med sarafari i onsdags, det var ju spännande. nu på kvällen åkte jag till stallet och hade kvalitetstid med mamban, det har blivit lite för lite sånt på sistone :( känns dåligt. gud vad skönt det ska bli efter jul. då blir jag ung och sysslolös. jag längtar så mycket.

yours truly,
ebba

i want to be someone else or i'll explode


är en mysig säl

jag tycker att det är lite för mysigt just nu för att plugga. det är varmt och gosigt med myslampor i mitt rum och jag mår halvbra och dricker te, dessutom är det kallt och mörkt och snöigt utomhus. känns som den ultimata stämningen för att se på en bra film. ska egentligen läsa tusen sidor svensk 1600-talslitteratur (på 1600-talssvenska) till imorgon, men jag funderar på om jag ska strunta i det. för en gångs skull liksom. eller nä, kommer må så dåligt sen. men det kanske det är värt. jag kanske kan läsa lite i alla fall. jag har ju faktiskt förberett mig inför bibelredovisningen imorgon. räcker inte det?
yours truly,
ebba

ser hela stan sjunka, som titanic med alla ljusen tända

helt okej dag idag! bibeldiskussioner i tre timmar, och ändå är det två redovisningar kvar som ska avverkas på fredag. blir helt trött på gud och allt. jag mår rätt bra nu i alla fall, är lite raspig i halsen och snorig i nosen men det är också okej. inget som jag inte kan hantera liksom. snart ska jag åka till stallet för ännu en dressyrlektion, det är nya hästar nu också och jag känner mig nöjd med att vara klar med måns. hoppas att jag får nån som är mer min typ nu. men man får se.

imorgon ska jag plugga, plugga och plugga. det kan nog bli himla kul. nä. men på fredag ska jag fika med trixxarn, och det ser jag fram emot!
yours truly,
ebba

vad är det här?


men för att bli på lite bättre humör


hallå finns det nånting kvar

jag är sjuk :( började känna mig hängig på planet hem i måndags, och nu har jag varit helt yr och vimsig i flera dagar. trodde jag började bli bättre också, men vaknade imorse med nästäppan from hell. inte kul alls. icke desto mindre måste jag läsa massa massa till på måndag, bibeln och en hel bok om dante och grejer. känns sådär. dessutom måste jag börja tentaplugga på allvar och börja skriva min textanalys. det är knepigt att veta var man ska börja, så jag satsar på genidraget att göra ingenting i stället. då kommer man långt. tror jag ska åka till stallet en sväng innan jag sätter tänderna i det här. det är ju fint väder i alla fall.
yours truly,
ebba

ner under rälsen, tre kvarter bort

ja herregud! nu är jag hemma. hela resan gick jättebra, jag hittade hur lätt som helst till alla bussar och allt, hade ju oroat mig helt i onödan. men mennnn. jag har haft en toppenhelg med hannelis, saknar henne så himlarns mycket alltså. kände att allt var galet mycket spännande också, det är inte ofta man får gå på en riktig halloweenfest där folk faktiskt klär ut sig och går in för det (jag tog på mig ett par öron och var färdig dock, jag är ju så himla svensk). det var kul i alla fall! väldans kul. hela helgen har mest gått ut på att dricka te och prata och titta, passar mig utmärkt.

hemresan idag började klockan typ halv sex, med taxi till busshållplatsen och sen åkte jag buss i lite mer än tre timmar till london. och sen var det buss igen till flygplatsen, men det var okej för det var en snygg kille som också åkte då. sen hängde jag på stansted ett tag och tittade på/smyglyssnade på folk. sen åkte jag hem och hela resan tog lite drygt elva timmar. galet skönt att få duscha av mig resdammet när jag kom hem. känner mig lagom pigg nu, fick ont i halsen också :( så jag ska svepa denna koppen och sen hoppa i säng.
tack för en fin helg hannelis och marc förstås och alla andra finfina människor som jag fick träffa :) som ändå inte läser det här eftersom det ju är på svenska. whatever. det var ju på engelska. äsch.
yours truly,
ebba

RSS 2.0