vädret

ojojoj. idag är det lite för varmt för mig att orka leva. typ 25 grader och sånt. men jag har ändå tagit mig igenom dagen, som inleddes med ett frisörbesök. så nu är jag lite korthårig igen. och sen parkfika med kimsan, en tur på myrorna, läskeblask på världens, bil hem till mig och halloumi och tomater. en bra dag, med andra ord. jag har druckit minst två liter vatten också. annars dör man. och man föredrar ju att fortsätta leva. ja. imorgon är det onsdag, juni och trixx!
yours truly,
ebba

.

they all fall for me psycho girls
they are drawn to me, mysteriously,
i don't know why
just turn around now psycho girl
i can't be your guy
i can't dry your tears from your eyes

mitt hjärta

idag skulle världens finaste kille ha fyllt 25 år. jag saknar dig så otroligt mycket, min bästa vän.
yours truly,
ebba

tassar och morrhår i miniatyr

jag är trött och dricker te och äter kaka varvat med jordnötter. fin kombination. idag har jag pysslat om min basilika, läst ut två böcker, klappat på kattungar och ätit gräs med mamba. ibland får jag en känsla av att jag borde göra något mer på dagarna, men jag kan inte för mitt liv komma på vad det skulle kunna vara. jag trivs och har det oftast rätt bra i min lilla bubbla.
yours truly,
ebba

inlines, blåbär och spenatsoppa

hej pluttisar!
idag är det torsdag och jag har hängt med sarafari hela dagen. först ville hon åka inlines, så jag fick agera bromskloss/draghjälp. sen åkte vi hem till henne och vi bakade blåbärscookies, sen bjöd hon på spenatsoppa med sting i och jag drack till och med apelsinjuice för att få ut den maximala vitaminmängden. duktigt av mig. sen cyklade vi hem till mig och jag bakade sirapskakor, medan sara skrev i min nyinköpta roliga bok. sen såg vi på shrek forever after och det var himla kul. sen åkte sara hem. och nu sitter jag här och dricker te. jag hade tänkt att jag skulle åka till uppsala i helgen, men sen blev det inte så för hedvig skulle tydligen få andra gäster. men då kan jag vara hemma istället, och det är ju rätt bra för imorgon kommer hannelis hem! hurra hurra.
yours truly,
ebba

sjösättning i stensund

filips båt
olles båt
en trött kille
en filosoferande muttra
bra att ha: sked i verktygsbältet
en nöjd olle och en farfar och en farmor
tre varv runt blomstren
yours truly,
ebba

en popular helg med lipstick on da da dum

nu är det måndag igen och jag har haft fullt upp hela helgen. i lördags var jag i trosa och tittade på båtbyggarnas sjösättning, och det var himlarns trevligt. värsta festen med flaggor och vimplar och fina båtar och strömmingsmacka och sånt. ska lägga upp lite bilder nån gång senare idag tror jag. precis innan vi åkte till trosa så ramlade jag ner för trappan, och nu har jag blåmärken över nästan hela kroppen. det känns fint. på lördagkvällen åkte jag och maria ut till fredrika i lindö och förfestade till ljudlösa bilder från eurovision song contest. och vilken fest det blev! ojojoj. sen gick det lite snett när vi kom in till stan, men det löste sig och jag får tacka maria och jollen för det. igår sov jag i princip hela dagen och nu är jag pigg och fräsch igen. jag ska snart försöka ta mig till stallet, men det kommer värsta störtskurarna emellanåt så det känns säkrare att stanna inne ett tag till. ska nog vänta tills mamma kommer hem så att jag slipper cykla hehe. nu ska jag lyssna vidare på christer och ta en kopp te eller så.
yours truly,
ebba

linköping och sötnosar

idag har jag varit i linköping med trixxarn och kimsan. det var en finfin dag, kimsan körde rally på e4 och vi fick lyssna på bra sommarhits. vi gick på utställning och sen köpte vi sallad av en lite långsam men mest pratsam tjej på fräcka. salladen förtärdes i en park, och sen åkte vi tillbaka till norpan. jag och trixx följde kimsan till jobbet och sen gick vi och drack iste i kärleksparken. sen följde jag trixxarn till bussen och cyklade hem. det var min dag det, nu ska jag nog gå ner och heja lite på eric saade. det kan han nog behöva.

trixxarn fick posa vid de rosa tulpanerna, för de matchade hennes klänning
kimsan fick posa vid de svarta tulpanerna, för han är ju kille
sen åt vi!
yours truly,
ebba

kimsan, bloggposen och dinosaurien


.

nu funkar det sara!

söndagsmys

ojojoj vilken sovig dag det här har varit. jag har legat ute på hammarbyfilten på min baksida hela dagen, läst ut en bok och planterat ut mina röda solrosor och luktärterna. imorgon är det de gula solrosornas tur. igår var jag på en superspännande och rolig tjugoårsfest, för ninni har ju fyllt år. det var väldigt många nya situationer och grejer, det var hur kul som helst. vi vände på kvällen och började med att gå till puls och avsluta på cromwell, och det var ju också en ny grej. så nu är jag ju ganska trött, som man kan förstå. nu ska jag titta på ett till beverly hills-avsnitt och sen titta på en mysig film. ha en fin söndagkväll gullisar!
yours truly,
ebba

igår tittade jag på glada och skuttande kor

det var fint.
yours truly,
ebba

en elefantkväll

spontangick nyss på bio och såg water for elephants. måste säga att det var bland det finaste på ganska länge. har ju alltid varit lite svag för hela cirkuskonceptet, om än på ett romantiserat vis; elefanter och hästar och vimplar och lejon och coola akrobater och allt vad det är. dock känns det ju som att det var bra mycket mer storslaget att gå på cirkus för åttio år sen än vad det är nu för tiden. och trettiotalet gör sig också väldigt bra på film, älskade reese witherspoons kläder och hår. och även om det tar emot att säga det, så tycker jag nog att robert pattinson är rätt stilig ändå. men det berodde förmodligen på att han var så bra på att handskas med elefanten. christoph waltz hade förstås rollen som den osympatiske cirkusdirektören, ni kommer väl ihåg honom i inglourious basterds? vilken sötnos. och en förbannat duktig skådespelare. nu ska jag sova, imorgon ska jag rida mamba för maria!

yours truly,
ebba

guld och gröna skogar

jag dricker kaffe och målar guldigt nagellack och fick nyss en himla mysig idé. snart ska jag åka in till stan och genomföra idén. det är ju trots allt torsdag.
yours truly,
ebba

en måndag i maj

nu har det varit valborg och blivit måndag. jag och lokatten sitter i köket och lyssnar på radio och har nyss ätit stekt strömming med potatismos. fina grejer. idag har jag bara tittat på beverly hills och duschat och gjort en hårinpackning. om lite drygt en timme ska pappas kompis som tydligen har en köksfirma komma hit och ta mått och fundera lite. för nu verkar mina päron ha bestämt sig för att de ska göra om i köket. det blir spännande det.

i lördags var jag och trixxarn hemma hos jollen, sen gick vi till puls. what's not to like about puls alltså, det stället är magiskt. jag sov hos joline och fick pannkaka till frukost, senare på dagen var jag i stallet och red ut en sväng på mamba. det var fint, men det har blivit lite kallt på sistone. känns tråkigt att ha jacka på sig igen. nu ska jag göra en kopp te och titta vidare på beverly hills.
yours truly,
ebba

RSS 2.0