kort och gott.

mitt mål med den här sommaren är att inte ha några mål.

morr

idag är jag arg. eller sur. nej, irriterad. jätteirriterad! och jag vet inte ens vad jag är irriterad på. men det börjar bli en vanlig del av mitt liv. störande som fan. därför ska jag göra en lista på saker jag ska sluta eller börja med, och sådär. ja, ni vet.

  • jag ska sluta bry mig om saker och människor som jag inte bryr mig om
  • jag ska sluta sitta vid datorn
  • jag ska lära mig att alltid vara snäll och glad
  • jag ska göra saker som gör mig glad
  • jag ska göra jobbiga saker och ändå vara glad
  • jag ska sluta ha så sky high förväntningar
  • jag ska kunna slänga bort en hel dag på inget särskilt och inte bry mig
  • jag ska ta dagen som den kommer (?) lite väl klyschigt kanske..? hmm...
  • jag ska sluta läsa modetidningar, eftersom det bara leder till att göra mig skitförbannad
  • jag ska sluta gå på stan och kolla på kläder och skor, eftersom även det gör mig skitförbannad
  • jag ska läsa böcker hela sommaren
  • jag ska sluta lägga pengar på oviktiga saker
  • jag tänker inte leta efter någon
  • jag ska göra det bästa av situationer
  • jag ska ta tag i saker
ja... det var väl allt. kanske. det kanske kommer till några fler punkter, men om jag följer allt som står där så lär det inte göra det. jag önskar mig själv ett stort lycka till och go get 'em tiger, och ett stort tack till alla som får mig att vara glad. ni vet vilka ni är.

vi hörs, eller inte.
yours truly,
ebba.

plingpling

idag är det grått och kallt. sommarlov och sommarväder går inte hand i hand. men jag mår bra ändå!

hela dagen har jag städat och städat och städat och plockat undan grejer i mitt rum. har också fått upp lite grejer på väggarna (igen). tjusigt. så har jag också tittat på bilder och sådär, jag blev glad. jag hade tänkt att jag skulle gått på hulkenpremiären idag (MÅSTE SE!!!!! EDWARD NORTON!), men det blev inte så. får se, kanske blir imorgon, eller nån annan dag.

jag glömde skriva förresten, i onsdags var min allra sista ridlektion (ever kanske?). jag har nämligen bestämt mig för att ta en paus, andas lite och se om livet kan bjuda på nåt mer till mig. eftersom jag inte kan vara med hästen jag helst vill vara med, så känns det som att jag inte riktigt får ut nåt av det. och jag har inte lärt mig så värst mycket på sista tiden. kan väl säga det som... får jag inte rida junior, så vill jag nog inte rida nån. missförstå mig inte, mamba är världens underbaraste flickhäst och jag älskar henne väldigt mycket, men junior var och är ju, som ni förmodligen förstått, alltid nummer ett. och nu börjar jag ju ändå komma upp mig i åren, och måste väl börja fundera på om jag verkligen vill hålla på med det här. jag känner att jag kanske borde lämna lite plats åt andra saker. och så är det med den saken. så nu vet ni och slipper undra över det. 

den sista ridlektionen var fin i alla fall. jag och mambsing, och vi hoppade och skuttade och hade på det hela taget rätt kul. mamba, den nonchalanta tokan, hoppade 1 m nästintill stillastående. hon är nog rätt känd för att ha i bromsen lagom till lektionen är slut. då är det så dags att komma igång. men hon var så otroligt duktig ändå! <3 och jag känner mig ändå rätt stolt över att kunna avsluta min karriär som ryttare med att slå mitt höjdrekord med hästen jag tycker mest om. kan ju inte direkt säga att sprången var fina, det blev mest kråkhopp. men vad tusan! huvudsaken var att vi kom över, resten kan vi hålla hemligt om så skulle behövas (:

nu ska jag nog ta en sväng i det fina vädret. synd att sitta inne liksom.

yours truly,
ebba.

sommarlååååv

heeeeeeeeej
igår var det skolavslutning, vilket innebär att ett relativt långt sommarlov nu ligger framför mig. det känns ju rätt spännande. spenderade gårdagskvällen/natten/idagmorgon och idag med hannelis, och det var en fin sommarlovsstart. att sluta med en sak och börja med en annan, det är grejer det. 

nu är jag rätt trött. vi såg på film till klockan fem imorse :/ inte så värst smart. men men. det är ju meningen att man ska vända på dygnet på sommaren, så vi startade med en gång. ingen tid att förlora!

jag ska i alla fall vara hemma större delen av lovet, förutom på midsommar då jag ska till nås, och den 15-22 juli, då det är sicilien som gäller. det kan nog bli rätt bra det också.

i alla fall! ha ett trevligt sommarlov, vänner! vi seselises när som helst, vart som helst. alla är varmt välkomna att ringa mig när som helst också. jag är inte omöjlig so to speak.

puss på er!
yours truly,
ebba.

hejhejhej

nu är det inte långt kvar innan det är sommarlov. härligt härligt. folk tar studenten åt både höger och vänster, men för mig är det två år kvar. ååh. jaja, om ett år på gymnasiet går såhär fort, så lär ju två år inte bli någon särskild match.

jag har lagt in massa ny musik nu, eller gammalny. musik som jag förknippar med sommaren. härligt och gladigt. jag blir glad!

idag har vi inte haft några lektioner, så jag har suttit i folkparken tillsammans med lena, tessli och louise. det var mys och vattenmelon och jag kom ca (vad då, cirka förkortas ju inte ca, är du dum i huvet eller?) två timmar för sent. jag försov mig! det var en hemsk försovning som jag helst inte vill tänka på. hujedamej. burr.

jag stör mig på att jag bara kan bli brun på axlarna. snälla kp svara, är det normalt?

RSS 2.0