en tribute till norrköping

idag finns det inga ord som kan beskriva min frustration. jag hatar den här staden så jävla mycket. fast egentligen gör jag ju inte det. jag hatar alla jävla människor i den här jävla staden. staden i sig är det nog egentligen inte så mycket fel på. det är ganska söt stad, trots allt. men alla människor är så otroligt dumma och fula och jobbiga. osmarta. det är inte staden som håller emot, det är människorna. det är inte staden som får mig på dåligt humör, det är människorna. det är inte stadens fel, det är människornas fel. och idag är det även vädrets fel. jävla skitväder.

no words needed

så jävla härlig kille.

give me a reason to stay constantly ignored


i want you, i need you, i love you

idag är det ett helt år utan dig.

det blir inte bättre med tiden, det gör fortfarande lika ont. jag saknar dig så jävla mycket.



press hold

jag såg nyss att jag bara avbröt mig mitt  berättandet igårkväll. jag berättade om fredagkvällen men inte resten av helgen. tokigt av mig. på lördagen i alla fall, så kom katten rasmus på besök! det var kul. han och lokatten är nog rätt bra kompisar egentligen. gulliga är de när de springer omkring och leker. i lördags var jag också i stallet, jag och maria tog en skogstur med samantha och trollbollen. det var mys. och på kvällen åkte jag till bea. där var det film och scones och kladdkakekväll med hela team jocke. mysmys! söndagen blev en relativt tidig start, eftersom jag hade lovat cissi att hjälpa till med samantha på den sista hoppträningstävlingen. hon var duktig och fin i söndags, samanthan. och så hade jag tvättat hennes ben och svans, så hon var till och med ganska ren. på kvällen såg jag på beck. det var min helg det.

dessutom så börjar vårkänslorna infinna sig. imorse regnade det, men nu på eftermiddagen har vädret varit helt perfekt. jag älskar den här solen. den får fram så fina nyanser och allt blir så mysigt och lugnt. jag letar fortfarande efter någon att bli kär i, så att jag har något att ta ut mina vårkänslor på. eller mina känslor över huvudtaget.

imorgon och på torsdag så har vi studiedagar. jag ska läsa min engelskabok och ta det lite lugnt. båda dagarna har jag i och för sig samantha att rida. imorgon ska vi rida lite dressyr för cissi. det blir ju spännande. återigen första gången på ett halvår eller så. på torsdag blir det bara en skogstur, mys. och imorgon ska jag träffa anna också. det blev visst lite att hinna med ändå.

nu ska jag väl fixa i ordning mig, vi ska till farmor och farfar, för farmor fyller 84 år. inte illa. jag gillar släktträffar. om jag ändå inte hade lock för örat, det är så jobbigt. 

yours truly,
ebba.

det susar i mitt öra

jag håller på att bli sjuk. jag hatar när det aldrig riktigt bryter ut, man får gå och känna sig hängig i år och dar ju. hujedamej. 

idag är det måndag. jag har varit i skolan och haft utvecklingssamtal. utvecklingssamtalet gick bra, jag är nöjd. kerstin gjorde värsta news break och sa att hon ska gå i pension i sommar. åhnej, jag kommer ju sakna henne då. söt-kerstin. hon lovade i alla fall att besöka mitt café, så jag kan känna mig lugn än så länge. efter utvecklingssamtalet så gick jag och min far och köpte nässpray och muffinsformar till mig. sen fick jag välja ut några grejer på åhléns som jag länge, länge gått och kikat på. de blev inslagna, så nu ska jag glömma dom och vara överraskad om drygt en månad. 

tanken var att jag skulle baka bullar när jag kom hem från skolan, men jag orkade inte. jag tupplurade en stund, med två kattassar i min tass. hon är så söt, min lilla kattskatt. jag mådde pyton, fastän jag tog en ipren. efter att ha lurat i en sisådär 30 mins så mådde jag nog ändå lite bättre, då gjorde jag min engelskaläxa. sen åt vi spenatsoppa, sen diskade jag och fixade te till mig och nu sitter jag här och lyssnar på the kings of mys. aka kings of convenience. bästa killarna. 

imorgon ska jag få skjuts till skolan av kusin vitamin olle. det blir ju spännande. han har ganska nyss tagit körkort. vi får hoppas att han kör som en gud eftersom han har så dyrbar last. 

den gångna helgen var också fin. fredagseftermiddagen spenderades på kungsgård med star wars och elias och sofia. sen följde jag och elias med sofia hem och jag fick agera smakråd åt elias och dricka te. sen åkte jag till stallet och de på barty, och när jag kom hem så kom sarisen och hämtade mig för vi skulle till kim-kim på filmkväll. vi plockade upp jollen på vägen och sedan hittade vi till haga. när vi väl kommit fram och alla andra också kommit fram så bestämde vi att vi skulle åka till city gross och kolla läget. då gjorde vi det. kul grej. jag och joline sprang igenom hela stället i jakt på en bakelse med ett körsbär på. de hade inga såna, så åk inte dit om ni vill ha en. sen packade vi in oss igen (bilen var på bristningsgränsen?) och så slog vi oss ner i soffan hos kim-kim och såg på film. först såg vi wimbledon, för att jag är så kär i paul bettany. fast han såg lite gammal ut at times, men jag är ju inte så kinkig. sen såg vi på rosa the movie och skrattade ihjäl oss. "hallå va händeeer?" och "- men djurgården suger ju. - aamen nu gör dom ju inte det." fick i alla fall mig att skratta ganska mycket. coola killar. 

nu ska jag lägga in några bilder från helgen, sen ska jag fixa lite mer te och gå och lägga mig. fast det verkade inte vilja fungera att lägga in bilderna. det blev bara en på elias när han spänner. så njut av den, mobilsuddig och dan. på onsdag och torsdag är jag ledig, happiness!
sleep tight mates!
yours truly,
ebba.



what is there to say?


NAWWWWWWWW
AWWWWWW
ååååååh


vafan.

oh so small are we

idag är det tisdag. jag har gått omkring och trott att det var måndag hela dagen. tiden går så otroligt fort.

det är många roliga grejer på gång. skolan är inte en rolig grej, men den är på gång i alla fall. den är alltid på gång. tyvärr.
en annan rolig sak är att det snart är april! i april ska jag göra en massa roliga grejer. först ska jag till liverpool :) yeyyyy. sen ska jag fylla år. sen ska jag åka till göteborg och gå på mando diao-konsert. helt otroligt. och nu kommer det snart en massa studiedagar, så man får vara lite ledig ändå.
livet dansar av sig självt ibland.

jag har sett en massa bra filmer på sistone. jag älskar filmer. jag älskar allt, förutom det här jävla skitvädret. jag hatar det.

nu måste jag kila vidare för jag har tyskaprov på torsdag och nu måste jag fixa semlor.
yours truly,
ebba.

it's like, the weirdest thing ever

läskigt bra film ändå. 



RSS 2.0