vadtusan

här sitter jag och psykar mig själv ännu en natt. jag borde inte få göra sånt. 
det går i alla fall rätt bra med mitt rum, jag har plockat och donat hela dagen, så nu börjar det se ganska bra ut. snyggt kommer det bli när allt som ska slängas ut är utslängt och när allt som ska in och upp är intaget och uppsatt. 
själv mår jag bra. varken mer eller mindre. jag orkar inte tänka på att skolan börjar om några dagar. vi har ju i alla fall en extralång helg nu, är lediga ända till onsdag. vilket är rätt soft. men skulle ju inte skada att vara ledig i något slash några år. det är väl bara att härda ut antar jag, det är ju faktiskt bara snart 2 år kvar. sen följer väl några års studerande igen. men det problemet tar vi då.
hittills har lovet varit ganska händelselöst. jag har mest varit hemma och funderat och undrat, och allt vad det innebär. i torsdags var jag i linköping med tessli, det var trevligt. haha. det trevligaste är nog att försöka prata med folk som springer iväg. det psykar mig också. så oändligt mycket.
igår var jag och mammsen och pappsen och åt på durkslaget. det var trevligt. men det var ett lite för berusat vuxensällskap som var högljudda somfan, så jag ville bara gå fram till dom och snällt och trevligt be dom att hålla käften, för i helvete, jävla idiotjävlar. jag gjorde det aldrig.
det får man väl vara glad för. berusade vuxna kan kanske vara ganska våldsamma. jag vet faktiskt inte. jag har aldrig varit en, och tvivlar rätt starkt på att jag kommer bli en också. 
om någon har något hobbyförslag till mig, så är det mer än välkommet. jag blir tokig på att gå runt här som en äggsjuk höna.
ha det bra i alla fall,
yours truly, ebba.

solen har inte gått ner

här sitter jag. igen. det har blivit många timmar här på sistone. jag har inte så mycket att sysselsätta mig med. fel. jag har en massa saker att sysselsätta mig med. så jäkla mycket att ta igen i skolan. men jag kan verkligen inte ta tag i det. jag varken orkar eller vill. jag har nog ingen direkt lust till någonting faktiskt. jag försökte mig på att åka till stallet igår, för att plocka lite. det slutade med att jag ringde hem för att få åka hem igen efter cirka 20 minuter. jag kunde bara inte stå där och se en tom box, och dessutom börja plocka bort alla grejer och täcken. det gick inte. så jag lät det vara. får se hur länge jag kan skjuta upp det. men det blir väl lätt så. så länge allt ser ut ungefär som vanligt, så kanske han bara är ute i hagen? kan gå och hämta in honom när som helst. jag tror på det ett tag till. det känns bra så. stundtals.
idag har jag inte gjort någonting. det går mig på nerverna att inte göra något. det här är nog den första helgen på ungefär 6 år som jag inte har haft någonting att göra. det är läskigt att bara gå runt och göra ingenting. jag vet inte vart jag ska ta vägen. vrida händerna och fundera, det är allt jag kan göra.
fast jag var faktiskt ute och gick idag. jag gick och gick tills jag fick ont i benen. smärta kanske är en bra sak ändå. kallt som fan var det, höll på att frysa kinderna av mig.
jag har även lyssnat på kings of convenience hela dagen. det är oerhört skönt. de får tänka åt mig ibland.

jag älskar dig. jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig.

jag älskar dig. jag vet inte hur jag ska klara mig utan dig.

mm så är det

kroppsdelar som värker just nu
  • mitt huvud
  • mitt finger
  • min näsa
  • mitt hjärta
  • min hals

igår var en underbar dag och kväll. jag tror inte att jag någonsin kommer kunna sätta ord på min oändliga kärlek till världens bästa band. de gav mig ett härligt avbrott i mina vanliga tankegångar. tack till dom. och ett stort tack till bea och mina föräldrar också, i nuläget betyder era gärningar sjukt mycket för mig.

hahahah

men KUL att det stått att jag är man då! haha, det stod, Ebba, man, 16 år.
lite fiffigt sådär, ett tappert försök att vilseleda fienden. va, vilken fiende?
alltsååååå... jag är nog sjuk! känner mig superhängig och skabbig och har ont ont ont i halsen och nosen. jag har inte tid att vara sjuk! jag har aldrig tid med det.
idag och igår har jag varit i stallet klockan 0700 för fodring av hästar och utsläpp av hästar kl 0800. känns ju lagom kul. jag sov en stund när jag väntade på att de skulle äta upp. igår köpte jag ett nytt täcke till junior! ifall någon skulle bry sig. det var skitfint, och sitter som en smäck! åh vad han är stilig.
på tisdag ska vi till hästkliniken, för jag känner i mitt hjärta att här är det något som inte står riktigt rätt till. med hästen alltså. inte med mitt hjärta. äh, ni fattar.
idag har jag även hunnit med att köpa tågbiljetter, så KUNGLIGA HUVUDSTADEN, beware! på torsdag kommer vi och äter upp er!
nu ska jag plocka med nåt annat. det kan nog bli riktigt kul.
hare,
yours truly, ebba.

RSS 2.0