för alla gånger som vi dansat


en dag med vuxenpoäng

nuuuu är det torsdag! redan. idag har vi varit på möte på region dalarna och pratat utländsk arbetskraft. mycket intressant. alldeles nyss gick kimsan till tågstationen, för han ska åka hem till norrköping. så här sitter jag i min ensamhet. det är rätt mysigt ändå. ska nog dammsuga och städa lite så att det är fint till imorgon. för imorgon kommer det en massa folk hit, men viktigast av allt är att maria kommer! jaa. äntligen! men nu ska jag hoppa i myskläderna, fixa en kopp te och titta på ett beverly hills-avsnitt, sen dammsesuga!
yours truly,
ebba

and when i'm away i wanna come back

helt plötsligt blir det söndag och det är en grå, regnblöt och långsam dag. precis som en riktig söndag ska vara. och det är ju inte mer än rätt när man har haft kul flera dagar i rad. nu är det fem dagar kvar tills maria kommer hit, och det ska bli underbart roligt att få hit henne, visa fina ställen och göra mysiga saker. om en vecka är det första advent och då ska allt julpynt vara uppe, mallan har fixat en liten gran som vi ska ha på balkongen och jag ska pynta den med discokulor, men den kommer inte förrän på torsdag. den kommer bli finfin och på fredag ska jag baka lussebullar. jag tycker att det känns konstigt att det snart är jul, men det verkar som att det snart är dags ändå. eller ja, om en månad då.
yours truly,
ebba

som utlovat

här kommer bilden på den lilla myshörnan, den ser inte mycket ut för världen och bokhyllan är ju till synes ganska tom, men jag tror att det kommer bli bra det där. dagen till ära pluggar jag och äter pepparkaksdeg. på fikarasterna då. imorgon är det seminarium och sen blir det helg! men då måste jag plugga lite ändå. försöker även bygga upp någon slags plan inför framtiden, dvs framtiden om mindre än ett år. men då blir jag så fruktansvärt velig och lite feg och det slutar med att jag skriver ner mina planer och sitter och tittar på dom. allt för att slippa tänka på dom. nahe, men en liten bit pepparkaksdeg till kanske? sen är rasten slut och jag ska läsa vidare.
yours truly,
ebba

en sån givande dag

idag är det tisdag och vi har varit i skolan. vi hade en gästföreläsare som var det snyggaste och charmigaste jag sett på riktigt länge, synd att han hade fem barn bara. det närmaste jag har kommit att bli kär på typ åtta år. men man ska inte misströsta, jag jagar vidare. jag glömde förresten bort att jag skulle fota min lilla myshörna, så det blir inget av med det idag. ni får helt enkelt vänta tills imorgon. ifall ni nu sitter här och undrar varför det inte kommer nån bild. idag har jag även fått ett kul mail från region dalarna där de bjöd in oss på fika och pratstund, känns ambitiöst och bra! nu ska vi äta fiskpinnar och spenat och jag kanske kanske ska försöka mig på att läsa lite mer om planerad kommunikation. vi får se. dessutom har jag förresten köpt min första box vin idag. jag menar, det är ju trots allt tisdag.
yours truly,
ebba

monday monday

ojojoj. idag är det måndag. vi har haft en föreläsning och kommit igång med vårt nya projekt som är att göra en informationskampanj för att få människor från andra länder att flytta till dalarna. riktigt knepigt ska jag säga er! men det blir nog bra det där. vi är ju fyra stycken allvarsamma människor så. alldeles nyss var jag jättehungrig, så då lagade jag mat och sen så åt jag jättefort och nu har jag jätteont i magen :( inte så kul. men det går nog över. just nu sitter jag och läser en bok som heter tillämpad kommunikationsvetenskap, inte heller så värst kul, men jag ska i alla fall ta mig igenom det här kapitlet innan jag får gå och lägga mig. ja det är mycket att stå i här uppe! dessutom har det börjat bli lite kallt nu, men ingen snö än så länge (tack gode gud). när mami och papi var här i helgen så tog de med sig min fina soffa och hylla och tavla och en del småsaker, så nu har jag fått ordning i ett av hörnen här i vardagsrummet, det ser riktigt mysigt ut. kanske tar en bild imorgon när det är ljust så ni får se hur det ser ut! men nu ska jag fortsätta läsa. saknar er mina små skatter.
yours truly,
ebba

vad har jag haft för mig på sistone?

ja det vill ni bra gärna veta va! men jag ska inte bli långrandig, och alla vet ju att bilder är roligare än en massa text. så ni ska få bilder och pyttelite text istället. idag har jag i alla fall varit på lager 157, dvs en outlet i sågmyra, med kimsan, rebecca och ebba, och shoppat julpynt. är så himla pepp på att få börja pynta! och snart kommer anna och andreas hit för att dricka öl, vi ska gå ner till en typ ungdomsgård senare ikväll för andreas lillebrors band skulle visst ha nån slags spelning. och sen ska vi kanske ta en öl nånstans ute. imorgon ska vi gå på loppis och sen kommer mina päron hit och hälsar på, det ska bli nice. men här kommer bilderna!
johanna och kimsan på 90-talskväll på kåren. inte så mycket 90-tal dock.
förrförra helgen var vi hemma hos jollen och trixxarn hittade ett par koola brills!
jag gosade lite med lokatten
och förra helgen drack vi vin hemma hos trixxarn med starke adolf
såhär ser det ut i mitt falunfönster ibland
i tisdags hade vi matgäster, kimsan vilade lite och lät gästerna fixa kycklinggrytan
det var nämligen mallan och albin som var här och fixade och stod i
sen ville dom att jag skulle ta ett kort där alla skulle posa som jag. jag förstår inte vad dom menar.
men sen åt vi! kimsan och albin tyckte att det var så gott så de blev alldeles suddiga.
sen drack vi glögg!
igår gick vi ut och åt, eftersom rebecca och ebba var här på besök. finpizza fick det bli.
rebecca verkade rätt nöjd!
sen drack vi kaffe på wayne's och ebba hade köpt en alkomätare till allas stora förtjusning

inte ett dugg kul

jürgen habermas, ta dig i brasan. jag orkar inte med dig mer. du är bara dum och du försvårar mitt liv oerhört mycket. jag skiter i dina offentlighetsteorier (så snart som jag är klar med den här tentan) och jag skiter i allt som har med allt att göra. jag vill inte göra det här. men icke desto mindre har jag snart bara en ynka liten fråga kvar att svara på och då JÄVLAR ska jag ha en attityd som heter duga. here we go, jürgen habermas, jag ska förstöra dig och bryta ned dig till minsta lilla beståndsdel.
yours truly,
ebba

RSS 2.0