now i know there is a world beyond the small place i was coming from

eyyoyoyo
nu äre lördag och fint väder, jag lyssnar på myskillarna och äter nudlar. asbra. kom typ nyss hem från stallet, var där en stund och pysslade med mamban och svettades lite. jag ska snart hoppa in i duschen, för jag måste försöka dra mig in till stan eller till blomsterlandet och hitta en present till mammsen, eftersom det ju är den där mammadan imorgon. kul för dom, mammorna.

igår var så himla fin! åh så fin. dagen i skolan var fin. det var easypeasy lektioner, sista filmkunskapen vilket gjorde mig lite ledsen förstås. har varit en så jävla rolig kurs. vi fick se på film (spring lola, SÅ BRA) och få våra betyg och jag kan inte säga annat än att jag är nöjd nöjd nöjd x 1000, supernöjd. och på kvällen var det hugo med från början bara amanda, sen kom oskar och dom och joinade, sen tittade lempan och pollan förbi en sväng, sen hängde jag mest med sofia och en simon. åh allt var kul, mycket roligt.

men nu ska jag ta en dusch och cykla vidare.
yours truly,
ebba

"ditt kalla blod kan inte bli hett"

jag är hemma från nås. det var skönt där, som vanligt. skönt ändå att komma hem och duscha.
jag hoppas det blir fint väder imorgon, för då kan jag ha mina nya skor, och då kommer det bli en fin dag. 
jag är inte riktigt färdig med min analys på svindlande höjder, men jag har håltimme i tre timmar imorgon, så jag känner mig inte så stressad. det här fixar jag, jag har bara en punkt kvar.

tyg till skönhetenklänningen ska köpas imorgon och herregud, jag ser ut som en bakelse. menmen. vad gör man inte för två söta vännisar som nyss fyllt år. puss på er sötungar.

nu dricker jag te och ska gå och lägga mig när som helst. det tar på krafterna att åka bil i sex timmar.
yours truly,
ebba.

finafina


why did i choose to refuse you

åh jag vet inte vart jag ska börja. det händer så himla mycket.
förra veckan var rätt mycket plugg och prov och redovisningar och sånt. hujedamej. den här veckan är det nästan ingenting, idag lämnade jag in min affisch om titus. himla fin kille. men sen är det inget mer denna veckan. kan bero på att det är kortvecka också. SÅ HIMLA SKÖNT. jag ska till nås på torsdag, SÅ HIMLA SKÖNT. jag vill bara härifrån. nu igen. ge mig lugnet i skogen och stugan. bästa stället att sova på.

det betyder ju i  och för sig inte att det inte är mycket som ska vara klart och sådär till nästa vecka, för det är det. en jävla massa. men det är ett senare problem.

i onsdags var jag på massage! för första gången ever. så otroligt skönt, så otroligt ont. sån jävla träningsvärk hade jag dagen efter. helt knasigt. onsdagskväll var ridlektion och första gången på ett år som jag hoppade. jag hade steffie och var övertygad om att det skulle gå åt helvete. det gjorde det inte, det gick faktiskt bra. i alla fall själva hoppningen. framridningen gick sämst, jag kan verkligen inte rida den hästen. men både hon och jag var duktiga sen, bravobravo. och i fredags redovisade jag min filmanalys av garden state muntligt på filmkunskapen, det gick brabrabraaaaaaa. tror jag.

fredagkväll! var jag först i hörsalen och såg på när trixie och hennes lilla dansgrupp genrepade. de var så fina så fina! duttiga. sen gick jag och trixxarn till världens och BUSADE med gröna flaskor, sen kom en anna och en ebba och sen gick vi till skandiateatern. på ungnt-konsert. vi skulle se den svenska björnstammen (som helt klart var kvällens upplevelse in my opinion) och city och florence valentin. vilken grej. sen åkte vi hem.

lördag var jag en liten sväng i stallet, det var skötarmöte med bebisar på golvet och sånt. sen cyklade jag hem och började fixa och försöka komma på hur jag skulle se ut till kvällen för då var det hugo igen. fast först var vi hemma hos jollen, en liten hög med människor, mysmys kulkulkul. sen kom räkan och hans kompis, för det var ju egentligen för räkan vi hade fest för han fyllde ÅÅÅÅÅÅÅR. oj vilken grej. sen gick vi ut till inomhus. kvällen summeras som lyckad, med ett fint namn i min telefon vilket senare visade sig vara occupied, men det visste jag ju inte då. så jag var glad, ganska väldigt glad. söt pojke. sen cyklade vi hem, sara och jag och moa. eller jag skjutsade sara, men det är en hemlis. det var helt otroligt. det var säkert kallt, men det kände jag inte. jag såg nästan soluppgång och lyssnade på fina fåglar som började sjunga, speciellt min favoritbirdie KOLISTRASTISEN. mmmmpusspusspusspusspuusususususppusususssss på dom. jag gick och la mig sen. relativt sent eller tidigt, beror lite på hur man ser på saken.

söndag var finfin! jag var lyckligt ovetandes hela dagen och shoppade loss i linköping, fina grejer. skor i plural och diadem och gratis nagellack och örhängen och lakan osv osv.

idag var det skolan igen. mycket nödvändig dag. började klockan åtta med ett en-och-en-halvtimmes pass latin, sen var det hål med stort H till tjugo i ett. däremellan klippte och klistrade jag med titus och åt lite och gick på stan. sen var det geografilektion och vi såg på naturfilm om arktis och antarktis och jag älskar isbjörnar! och vill gärna vara en liten kungspingvin. sen fick vi sluta tjugo mins för tidigt. då åkte jag hem och lyssnade på radio och bakade en kaka. nu ska jag byta om och åka till stallet, ridlektion again again again. igenigeningen. INTE LÅNG TID KVAR I SKOLAN NU!
yours truly,
ebba.

i don't know what to say please tell me what to say

hejjjjjjjjjj
imorse var jag på betessläpp i kuddby och såg glada studsande kor! för jävla härligt. mys med anna och sara och vi fick bulle och mjölk och klappa kalvar och sånt. livet på landet är grejen.

sen åkte jag hem och tog det lite lugnt. drack lite te och åt vindruvor. sen åkte jag till stallet, mockade och hängde med mambsing i hagen. sen åkte jag till farmor och farfar och fikade. sen hem och så har jag varit hemma sen dess. hemmahemmahemma.

jag har inte bestämt riktigt om jag ska gå och lägga mig nu, eller om jag ska se en till film. hmm, tål att tänkas på... imorgon SKA jag plugga matte. nationella på tisdag ju, uhhehheh. jag klarar't. hoppas jag. och så måste jag göra en skrivgrej till bilden tills på måndag. osådär. mmmmmmmkul.

jag är besviken. jag är frustrerad. jag är lite sur. jag är lite trött. jag är ledsen också. men glad för andra saker. life is complicated. dessutom tynar jag bort i den här staden. ge mig något nytt.
yours truly,
ebba.

you can't push me around, round, round

fint väder!
fin dag
lagom fin i alla fall. myslatinlektion först, lite seg som vanligt. sen bild. jag får huvudvärk av perspektiv. sen lunch, äcklig kebabpytt. sen geografi = kolla tågbiljetter och leka lite. sen engelska för att se på pride&prejudice. mmmys.

sen gick jag på stan och försökte hitta en tunn och lagom lång silverkedja. verkar vara omöjligt. fyyy.

nu har jag ätit lite och dricker te och laddar inför första ridlektionen på väldigt väldigt länge. vi ska visst ut i skogen. hoppas jag får en snäll pålle som inte vill bralla av mig.

att gå ut i fredags var ju förresten en smärre besvikelse. inte med vännerna då, det var mys och amusing. men själva utegrejen var lite trrrist. men tapper som jag är så ska jag kämpa vidare och kanske kila ut en sväng på fredag eller så igen. man får se som det heter.

nu ska jag svepa denna koppen och ge mig av på min gröna springare på hjul.
yours truly,
ebba.

RSS 2.0