här kommer en hälsning från prag och karlsbron!


en liten uppdatering

hej raringar!
 
idag är det måndag och ny vecka. jag tänkte att jag skulle skriva en liten text till er så att ni får veta vad som försiggår här uppe i norr. jag har varit tillbaka i falun i en vecka ganska exakt, jag var ju hemma i norrköping igen förra helgen för att vara med på farfars 90-årskalas och VILKEN FEST det var. på lördagskvällen tog jag trixxarn och adrian i handen och gick och såg the wolf of wall street och dog av leo-kärlek men också lite obehag på grund av lite väl grova knark/prostituerade-scener. menmen. efter filmen skulle vi "ta en öl" men det slutade ju förstås med att vi gick till värmis och orange. ja jisses men vilken kul kväll med MERA RÖK och annat tokeri. på söndagen hängde jag hos jollen och drack te och sen åkte jag till falun på måndag runt lunch men råkade ut för en helt otrolig försening och kom inte fram till falun förrän vid sju på kvällen. long story short så bjussade i alla fall sj på fika på stationen i sala och det var ju schysst!
 
förra veckan ägnade jag mest åt att läsa andras uppsatser och förbereda för opponeringen som vi hade i torsdags. det gick tydligen väldigt bra för oss och det är ju förstås superkul. är lite förvånad men mest nöjd! så det blev vi såklart tvungna att fira och på fredagkvällen hade jag bjudit hem lite människor och vi hade en trevlig och rolig kväll som vi avslutade på etage på allra bästa vis. i lördags tittade jag på p3 guld och igår söndag hade jag filmkväll med ett till litet mysgäng. ja vad mysig den här helgen har varit.
 
men nu är det som sagt ny vecka och snart åker vi till prag för att plugga! vi har två inledande föreläsningar här i falun och sen bär det av. på torsdag åker jag till uppsala för att bo hos hesse och sen tar jag bussen därifrån på söndag morgon till arlanda. det kommer bli så jäkla kul i prag MEN hur fanken packar man kläder för tre veckor? och vilken jacka ska man egentligen ha med sig? ah shit det här kommer bli svårt. men det får jag ta mig an en annan dag, kanske får börja packa imorgon eller så. nu är det kaffedags!
yours truly,
ebba

.


nytt låtsläpp från mando diao idag!

inte det bästa jag hört menmen! det kommer ju en hel skiva så småningom så det ser jag fram emot förstås. ränderna går aldrig ur.
yours truly,
ebba

en dag kvar till uppsatsinlämning


RSS 2.0