hallonkorall

jag blir så sjukt nöjd när jag lyckas inhandla något som är väldigt fint och väldigt suktat efter till ett så bra pris. köpglädje är ju tamejtusan den enda sanna glädjen. dessutom har jag tagit årets första dopp, och årets andra också. och finfikat med världens bästa trixx. och nästan bevittnat en skottlossning vid deli. så himla läskigt.
yours truly,
ebba

planlöst

idag är det onsdag. jag har nyss fått mitt intyg från nt och det känns bra, då kan jag kryssa av det på listan. jag sitter här och dricker vatten och klurar på om jag ska åka in till stan och leta efter en bra klänning eller så. känner att jag behöver nåt nytt. men jag vet inte. ikväll ska jag till stallet, för då kommer trixx, pollan, addis och kimsan och ska rida en lektion för maria. det ska bli spännande! och kul. jag ska ta en massa bilder. hoppas att det inte kommer regna bara. imorgon, förresten, ska jag åka till nås. och sen kommer jag nog hem på söndag eller så. det ska bli ganska skönt att åka dit och bara strunta i allt. midsommar alltså. det blir ju ändå aldrig som man vill. då är det bättre att sitta i en liten röd stuga mitt i skogen, regna bort på en festplats med den finaste midsommarstången, åka på dagsutflykter till leksand och borlänge och bli galen på myggor, föräldrar och syskon, för att man bor på varandra. då blir man extraglad när man kommer hem också.
yours truly,
ebba

dagens största saknad

idag fick jag ett jättefint brev av min bästa anna. jag blir helt varm i hjärtat när jag tänker på dig, finaste du. jag saknar dig, pluttis. det kommer alltid vara du och jag. bäst och oövervinnerliga.
yours truly,
ebba

yviga men regnblöta svansar

idag är det söndag. det har spöregnat hela dagen, hittills, och vi har haft ekorrbesök i vår trädgård. lokatten var lite skeptisk till de små krabaterna, men jag tycker nog att de är söta. tre stycken var det som hoppade omkring och levde rövare. igår var det lördag och jag var hemma hos addis med delar av gänget, till och med josefine var där! galet kul att träffa henne, wohooo. sen gick vi till puls, och det är ju alltid ganska spännande där. nu ska jag nog läsa lite, och sen ska jag åka till stallet vid femtiden. jag ska få rida mambsan samtidigt som maria rider måns, kul kul kul!

yours truly,
ebba

studenter och lyckorus

ungefär såhär såg det ut igår när jag var på tre olika utspring med en tår eller två i ögonvrån. först ut var ninni, sen min kusin emmy och sen maria. efter det var det två skivor, först ninnis ute i snövelstorp, och sen åkte jag och lisa in till stan och firade maria, där johanna och moa redan var. världens duktigaste maria! jag är så himla himla stolt över dig, bästa du. nu har du hela livet framför dig, min fina vän ♥
det är sant.
yours truly,
ebba

bebismöte

ååååååh i onsdags var jag hemma hos julia och fick hälsa på hennes alldeles nybakade lille son oswald! jag har aldrig sett något så litet förut, världens minsta lilla människa typ. en sån riktig liten snutting. och jag bara vet att julia kommer bli, och är, värsta toppenmamman! heja julia!
yours truly,
ebba

den sista svängen

idag är det söndag, jag har nyss ätit jordgubbar med mjölk och nu sitter jag här och dricker kaffe. det är mysigt. igår kväll tittade jag på godzilla varvat med john tucker must die. det var spännande. speciellt godzilla, den var typ king kong blandat med jurassic park. alltid samma visa.

just den här söndagen var också min allra sista som fodervärd på mambsan, så hon och jag tog en lång lång lång skrittur i skogen. det var mysigt och jag fattar inte hur jag ska kunna åka ifrån henne i höst. det kommer bli jobbigt att gå från att ha träffat henne nästan varje dag i sju år till att bara få träffa henne några få veckor om året. men som tur är så har jag anlitat maria som min mambaspanare, som ska rapportera varje vecka och ha lite extra koll på henne. det känns bra. och jag ska ju inte ta ut det i förskott. jag har några braiga mambamånader kvar innan det är dags att sluta. så nu ska jag inte tänka mer på det.
yours truly,
ebba

sommarmusik

det här är en liten lista med några låtar som jag alltid kommer lyssna på varenda sommar tills jag dör. typ. slit den med hälsan och ha den bästa sommaren ever.
yours truly,
ebba

fredagsmyset

idag är det exakt ett år sen som jag tog studenten, det är helt galet. jag firade det på följande vis: tittade på beverly hills, åkte till city gross och handlade vattenmelon, kollade på en massa godis på candyland, tittade på en vampyrs bekännelse, promenixade och åt mat. och allt detta med sarafari förstås. jag tyckte att den där filmen var så himla bra den första gången jag såg den för flera år sen, men nu vet jag inte riktigt. fast jo, den är ju bra förstås. men inte så bra som jag kommer ihåg att den var. menmen. jag har ju typ alltid varit lite hemligt kär i christian slater. av nån konstig anledning. så det var ju bra i alla fall.

hur som helst. idag är det alltså fredag och jag spenderar kvällen hemma, med tekoppen i högsta hugg. det är bra, både för mig och för min hals. jag måste börja sluta vara ute och flänga så mycket. tror jag. imorgon ska jag nog till stallet och sen vet jag inte riktigt vad jag ska göra. man får se.
yours truly,
ebba

full rulle

buhu, det både känns och låter som att jag har svalt en hel hink med sågspån :( stackars mina små stämband. men icke desto mindre ska jag alldeles snart ge mig av in till stan för att kolla lägenheter med kimsan och sen ta en efterlängtad fika med amanda. det var typ tusen år sen som jag träffade henne och pratade igenom saker och ting, det ska bli så himla kul! och senare ikväll ska jag åka till stallet och fota maria lite granna.

igår kväll mysade jag med trixxarn, addis och lussan. vi var på världens och åt lite, sen gick vi till gräsremsan vid louis de geer och dog på revyn på kråkholmen, testade nya saker och talades vid. det var också fint.

men nu ska jag försöka lista ut vilket humör vädret tänker vara på idag, och rota fram nåt man kan ha på sig. jag tycker att det gott kan få vara lite svalare idag. mm. nu är det fan sommar.
yours truly,
ebba

nationaldag

nu är det varmt och jävligt igen. jag är trött och yr och vet inte alls vad det beror på. men jag tål ju verkligen inte värme, så det kanske kan vara det. idag har vi haft födelsedagsfirande för pappsen och jag gjorde en jättefin gräddtårta med stora björnbär på. den blev ganska god. dessutom är det ju nationaldagen idag, och det är ju kul. antar jag. nu åker hesse tillbaka till uppsala så jag ska gå och säga hejdå.
yours truly,
ebba

sömntuta

idag är det söndag och jag är trött. jag har spenderat den större delen av dagen åt att titta på beverly hills och att dricka vatten. igår var det lördag och jag var i stallet hela dagen, för jag hade ansvarsdag. på kvällen hade jag bjudit hem trixxarn och kimsan på middag och häng innan karateklubben, och det var trevligt. karateklubben var också trevligt, men man blir så fruktansvärt trött.

och nu har filip kommit hem från trosa, så hela huset är fullt av grejer och eldlukt. ischans. snart ska jag gå iväg upp till skogsbrynet och plocka lupiner, för idag kommer mamma och pappa hem från nås och pappa fyllde år igår. och så ska jag snitta om några rosor också. det är ju kul för dom att få hålla lite längre.
yours truly,
ebba

RSS 2.0