i mitt huvud just nu


ett litet tacksamhetsinlägg

idag har jag varit ute på en jättefin skogstur med världens bästa mambsan i världens bästa februarisol. och helt plötsligt så bara slog det mig hur mycket jag faktiskt tycker om att göra det här, och hur ofta jag glömmer bort hur mycket jag tycker om det. jag är så extremt lyckligt lottad som har det privilegiet att jag, två gånger i veckan, har min finaste hästkompis helt för mig själv, att jag får göra vad jag vill och hur jag vill (nja nästan) och att jag får komma till stallet och se två glada, spetsade öron och höra ett litet hej-gnägg. bara att veta att hon blir glad när hon ser mig och att jag blir glad när jag ser henne. den värmen jag känner för henne, alltså. den går inte av för hackor.
yours truly,
ebba

ni kan ju titta på den här tills vi hörs igen


lugnlördagen

idag är det lördag och jag har hemmakväll med te och jane eyre. en mycket fin kombination. igår var det fredag och shakespearetenta, eller snarare macbethtenta. efter tentan gick jag och några av mina klassisar till kårallen och drack efter-tenta-öl. så busig grej att dricka öl i dagsljus och skolmiljö! men hemskt spännade förstås. fasligt trevligt att göra något icke-skolrelaterat med människor man i vanliga fall bara går på föreläsningar och har tunga bokdiskussioner med. vi är allt ett bra litet gäng som är kvar nu efter jul.
 
imorgon är det söndag och mambadag! hoppas att det ska bli soligt imorgon för jag tror nästan att vi ska ta en lång skogstur. gud vad jag längtar till att all snö och alla längdskidåkare och pulkaåkande barn är borta. jag är så himla trött på dom. särskilt på dom pulkaåkande barnen.
yours truly,
ebba

igår var det ju alla hjärtans dag hörni!


.


torsdagsfredagen

idag är det torsdag och jag har haft fullt upp på sistone. kom hem från rom natten mellan söndag och måndag och det var ju en helt fantastisk semester förstås. fotade en massa massa och dom bilderna ska jag väl ta och visa för er nån gång snart tror jag! i måndags var det själva födelsedagsfesten för mamma, för hon fyllde ju år. det var alltså därför vi åkte till rom också, som en liten födelsedagsresa. det var en mycket bra och lyckad 60-årsfest. i tisdags var jag i skolan och det var jag igår också och idag var det alltså dags för tenta på brittisk litteraturhistoria och historia. det kändes bra och jag är nöjd med min insats! efter tentan gick jag och drack kaffe med mina klassisar och sen åkte jag hem. sen dess har jag bara tagit det lugnt och tittat på film. imorgon ska jag och trixxarn gå på anna karenina-premiären på filmstaden! det ska bli så himla spännande, mest för att joe wright är en av mina favoritregissörer och jag känner på mig att det kommer vara en storslagen och jättevacker film. 
yours truly,
ebba

vet ni vaaaaad

hallå raringar! imorgon bär det av till stockholm och på torsdag åker jag till rom! det ska bli så jävla nice att få komma bort ett tag och bara gå omkring och mysa i en av europas finaste huvudstäder och äta god mat och titta på fina och gamla saker tillsammans med min familj. jag håller just nu på att packa och ladda kamerabatterier etc. sånt man behöver göra ni vet. så nu vet ni vart jag ska hålla hus de kommande dagarna. jag ska njuta av varje sekund och inte tänka på att det är tenta nästa vecka. men ändå packa med mig cirka tre böcker. så får det bli! ha det fint sötnosar!
yours truly,
ebba

RSS 2.0