novellfredagen

jaha, nu börjar det dra ihop sig hörni! hade sista (förhoppningsvis förhoppningsvis hoppas snälla gud!) tentan i måndags, och nu är det bara ett novellseminarium och inlämning av b-uppsatsen kvar. nöjd med mitt år i linköping ändå. det har varit väldigt nyttigt och lärorikt.
 
idag ringer jag viktiga samtal, läser noveller och ska så småningom gå till hageby centrum och köpa vin. för nu ska ni få höra! jag har nämligen slutligen fått tag på en lägga i falun! jodå. det ska bli fett intressant att bo helt ensam, i ett område som heter kvarnberget (så jag känner mig hemma) och med utsikt över sjön tisken och allt! i en tvåa med balkong. där jag ska bo helt själv. med mina möbler och tavlor och prylar som jag saknar så otroligt mycket. men snart återförenas vi. och snart återförenas jag med falun och med alla mina människor i falun. det ska också bli kul! sista året alltså.
 
nu ska jag ringa ett till samtal och sen novellanalysera vidare. och imorgon är det juni hörni, herregud.
yours truly,
ebba

vad gör jag om dagarna?

jo det ska jag tala om för er. de senaste dagarna har jag pluggat grammatik och pluggat grammatik och pluggat grammatik. det tänkte jag fortsätta med fram till måndag då jag har min (förhoppningsvis) allra sista tenta i engelska 2. herregud vad ett år går fort. så nu håller jag tummarna och försöker klämma in så många regler som möjligt i mitt stackars lilla skoltrötta, vimsiga huvud.
 
men jag har ju inte bara pluggat, förstås. ända sedan jag och trixxarn var på bio i fredags och såg på the great gatsby så har jag även varvat med att lyssna på den här låten, ungefär oavbrutet. konstigt nog, eftersom jag inte gillar lana del rey. men det här är en fin låt, det är det. dock inte lika fin som leo, för så fin kan ingen vara nej herregud. har fortfarande lite ont i hjärtat sedan biobesöket.
yours truly,
ebba

idag skulle världens bästa kille ha fyllt 27 år


när vi dog kanske tusen gånger på en sekund


på repeat


.


meh

asså. det här är väl ändå jävligt upprörande.

.


RSS 2.0