betessläppsdagen

idag har jag varit ute på typ djurön och hängt med när ridskolehästarna skulle släppas på bete. jag fick till och med släppa mambsan och allting kändes som good old times. som jag saknar det ibland. hur som helst så är det i alla fall lite sommar nu. igår var jag i söderköping och åt glass med mami och sen köpte vi blommor på lundby på vägen hem. gud vad jag älskar det stället. lyckades övertala mamma om att vi visst behövde en ny ampel, så jag valde en lilarosa hänglobelia och den är helt fantastiskt maffig och hur fin som helst. imorgon är det lördag och djungelklubb med trixxarn och jollen! känns som att det kommer bli en finfin kväll.
yours truly,
ebba

.


farväl falun

idag är det måndag och sista dagen/kvällen/natten i lägenheten. idag har jag mest packat (mycket), städat och känt mig hängig. snart ska jag diska plåtar och skrubba spisen, och sen känna mig lite mer hängig. den enda människan jag har pratat med idag är erika på adressändring, så jag är lite ensam i huvudet. menmen. jag har ju saker att stå i, så det får vara som det är. och herregud, jag fattar inte hur jag ska få med mig allting hem. och alla saker ska inte ens hem. alla möbler och alla köksgrejer ska få åka till nås och bo där i ett år, men typ mina KLÄDER och mina SKOR (vilkas antal typ har tredubblats det senaste året) ska fortfarande få plats i bilen med mig hem. tur att jag har albin och dom som ska hjälpa mig bära ner allting, annars hade jag nog inte kommit iväg förrän typ nån gång nästa vecka. näerå. självklart inte. men strax efter lunch börjar jag rulla ner mot norrköping imorgon, ska banne mig köra rally hela vägen så det går fort. för även om det är kul att köra bil så är det inte riktigt lika kul att vara helt ensam i bilen. speciellt inte på en sträcka med total radioskugga alt. bara tillgång till rix fm och mix megapol eller nyheter på finska.

nu sitter jag och klurar på hur jag ska summera det här året. det har varit ett himla fint år, till att börja med. jag har träffat helt underbara människor och varit med om väldigt mycket roliga och spännande saker. jag har lärt mig mycket om mig själv och om andra, och om mig själv i relation till andra människor. så även om jag inte har förändrats ett dyft så har jag utvecklats i en riktning som känns som jag. ännu ett steg i ledet till att bli den vuxna versionen av mig alltså. eller vuxen och vuxen, vem försöker jag lura. äsch. om det inte är så, förstås, att jag har varit vuxen i hela mitt liv. så kan det ju också vara. hur som helst. nu lägger jag ett superduperår bakom mig och tar mig an något som är både nytt och gammalt. det känns bra. och även om jag gillar falun, så känns det som att det är dags att åka härifrån nu och inte komma tillbaka på ett litet tag. jag menar, jag kan ju liksom inte bo i en stad där det inte finns några koltrastar. det går bara inte.
yours truly,
ebba

snart är det över

idag är det söndag och allt blev precis fasligt tomt. nu är det bara jag kvar i lägenheten och en hel hög med flyttkartonger, för kimsan flyttade ut typ nyss. det blir så extra påtagligt att man ska flytta härifrån när allt är nerpackat och lådorna står och väntar i hallen. nu har dessutom typ alla flyttat härifrån, det är bara jag, albin, simon, filip, malin och jessica kvar. jag har bestämt att jag ska hänga hos dom de här sista två dagarna, så slipper jag vara ensam.

hur som helst. igår var vi på kåren på utspark, det var kul och den sista gången på väldigt länge som jag kommer vara där. förfesten var hemma hos malin och jessica, de har nyss flyttat till en jättefin lägenhet som ligger i samma område som vi bor. så himla synd att de flyttade hit när vi flyttar härifrån. sen hade vi efterfest nere hos grabbsen på våning tre, också ett bra avslut. i onsdags var vi på etage för sista gången också, och det var en väldans händelserik kväll. jag åkte ju hem från kungsbacka i onsdags, vi började resan klockan elva därifrån och åkte till norrköping. i norrköping bytte jag och hedvig bil och började åka till uppsala eftersom jag skulle ta tåget till falun därifrån. det blev dock lite problematiskt eftersom det var helt sjuka bilköer i stockholm, så vi fick rejsa sista biten till uppsala och så missade jag tåget förstås. så då fick jag ta bilen själv och körde till falun från uppsala via gävle, det var mig en förbannat tråkig sträcka måste jag säga. men ändå skönt att köra lite. jag kom i alla fall fram till falun strax efter elva och då sprang jag direkt hem och lämnade mina grejer och bytte om lite, och sen sprang jag till etage (haha jo faktiskt) för att få vara där en sista gång med mysgänget. där träffade jag även en människa som jag trodde att jag aldrig mer skulle få se, så det var kul. bra avslut.

idag har jag mest tvättat fönstren och tittat på när kimsan har packat ihop sina saker. nu ska jag ta en dusch och äta lite, sen ska jag gå ner till våning tre igen och hänga lite. jag tror att vi till och med ska hinna med en promenix runt tisken. en sista gång liksom. när jag känner efter så kommer jag ju faktiskt sakna det här ganska mycket. men det är ju inte som att jag aldrig mer kommer få åka hit och aldrig mer få träffa alla människor här. vi är ju tillbaka om ett år, och innan dess så har jag ett helt år i finaste hemstaden att avnjuta. det kommer bli hur bra som helst.
yours truly,
ebba

hihi


.


RSS 2.0