.


fredag på en torsdagkväll

NU har jag nog tamejtusan gjort allt jag kan med den här luddiga tentan, har slipat så mycket jag kunnat och förstått så mycket (dvs. ganska lite) som det går. så nu tar jag helg och firar med en kopp te. imorgon ska jag nog åka till linköping och kolla läget! ska bli spännande att köra en längre sträcka, det var ju ett tag sen. hoppas att jag inte har glömt något viktigt. men sånt där tenderar ju att sätta sig i ryggraden. nej nu är det tedags!
yours truly,
ebba

mitt hjärta


sing with me somehow

idag är det onsdag. jag har undvikit att plugga på ett väldigt aktivt sätt hela dagen. imorse åkte jag till city gross med sarafari och köpte en massa godis, för det kostade bara 30 kr/kg. helt sjukt. nu vet jag bara inte vad jag ska göra med allt godis. räcker ju att äta typ tre bitar och sen är det inget kul längre. men nåt ska jag väl komma på. efter city gross-turen så åt vi en glass och gick en liten kort spaningspromenad i naturreservatet ekbackarna, men det räknas ju inte som en promenad eftersom vi bara gick och tittade och sen åkte hem. det ska bli mysigt att promenixa där i sommar eller senare i vår, när det är varmare, grönare och när det dessutom är en massa får där. får är ju charmiga.

vid ettiden träffade jag trixxarn inne i stan och då gick vi och åt lunch på munken, himla mysig grej. sen köpte vi chai latte och skulle sätta oss på vår favoritbrygga, men då började det regna. jävla skitväder. så vi gick till stadsmuséet istället, och sen en sväng in på vaxkupan och en sväng på stan. sen fikade vi på wayne's och till slut gick vi en pyttesväng till på stan innan det var stängningsdags och sen gick vi hem. detaljerat och bra beskrivet va!

igår var jag i stallet och pratade med maria och gosade med mambsan, hon var supermysig och ville helst bara stå och kramas. bästhästen. imorgon ska jag göra sista tentarycket. vi får se hur det går med den saken. jag längtar mest till lördag för då är det ju fest och karateklubb. det kommer bli så himla kul.
yours truly,
ebba

.

you believe the lie
saying you won't die
i know you were scared
but so am i
that's why i can't lose you
whatever they told you
i'm dying to hold you
don't let them blindfold you
don't say goodbye

en tisdag utan ramar

jag är dödsförkyld och har en avtrubbande känsla av bomull i huvudet. det känns sådär och jag undrar varför jag har blivit sjuk så många gånger sen jag flyttade hit. okej första gången, när det ju var mycket nytt och speciellt nya människor och sånt. men nu, jag har ju ändå bott här i sju månader och blir fortfarande genomförkyld typ en gång varannan månad. inte okej. hur som helst. idag har jag inte gjort något vettigt, bara läst ut en bok. jag började läsa en dag efter jul och då läste jag några kapitel men fastnade inte och la den på nattduksbordet. sen fortsatte jag läsa den ungefär i förrgår och så läste jag hela dagen idag och nu är den slut. jag är väldigt besviken, trodde verkligen att det skulle vara en bra bok, men den känns mest förutsägbar och löjlig. det var ju lätt att läsa när man väl kommit in i den och den var inte alls svårläst, bara menlös. jag blev inte det minsta berörd och det hade jag ändå väntat mig. menmen. jag får väl se filmen också, har dock svårt att tänka mig att den är bättre än boken. anne hathaway liksom. usch. på tal om det så såg jag faktiskt filmen wolfman igår och den var precis så dålig och konstig som jag hade väntat mig. men jag är ändå rätt nöjd med att äntligen ha sett den, har ju velat göra det sen den gick på bio. och så gillar jag ju benicio del toro trots allt.

imorgon har vi en föreläsning och jag hoppas att jag kommer må mycket bättre då. dessutom ska jag gå till kemtvätten och hämta min (förhoppningsvis) rena kappa och hämta ut min senaste tenta. sen har vi det sista seminariet på torsdag och sen är den här kursen över. och så småningom blir det påsk. och snart är det dessutom vår på riktigt.
yours truly,
ebba

fyra år utan dig idag

men jag kommer aldrig glömma dig, jag kommer aldrig sluta tänka på dig. du är och förblir min första kärlek och ingen kan någonsin ta din plats. min största saknad och bästa vän.
yours truly,
ebba

en snabb men ändå långsam söndag

idaaaaag är det söndag. söndag kväll till och med. jag har haft en finfin helg och den har inkluderat både det ena och det andra. i fredags hade vi förfest hemma hos oss med alla de vanliga människorna förutom de som jobbar på kåren, och så var även elias och hans kompisar med och det var ju trevligt. med lite nya röster. sen gick vi till kåren (ovanligt va) och jag hade en riktigt bra kväll som dock avslutades lite märkligt. mest för att jag är så besynnerligt obrydd och inte kan uppbåda en enda liten gnista till känsla. menmen. jag har ju utvecklat ett bra försvarssystem så det är ju synd att inte använda det. typ. sen gick jag på efterfest hos elias kompisar som bor i huset bredvid vårt, det var nice men jag blev väldans trött och till slut tog jag tag i mig själv och gick hem och då var klockan fem. det är ju riktigt sent för att vara i falun, eftersom allt stänger vid två. det hade nog varit rätt sent om det hade varit hemma också i och för sig. jaja.

igår var vi lite trötta och hade tvättdag. vi hade även fått gratisbiljetter till skidspelen som ju var här nu i helgen, men efter tvättiden så kändes det som att det skulle bli jobbigt att ta sig hela vägen upp till lugnet. dvs två kilometer bort. så vi gick och åt pizza istället och det funkade lika bra. sen hyrde vi film och tittade på dear john och det kan ju vara bland det sämsta jag någonsin sett. herregud så många lösa ändar så jag blev nästan tokig. men fint med kärlek ändå då. kan man ju tycka.

idag har jag inte gjort så mycket, mest ingenting och sen pluggat lite för vi har seminarium imorgon. men det är klockan tre så jag har lite tid på mig imorgon också. men jag ska nog göra en liten ansträngning och svara på en fråga till, sen får det nog bli sovadags. kanske. eller också så tittar jag på nyheterna istället för att göra nåt av det andra. hmm.
p.s. på lördag kommer jag hem!
yours truly,
ebba

en födelsedag och en sammanfattning

nu har det gått ett tag sen jag sist hörde av mig, så det är väl dags nu kan man tycka. här i falun är det vår och sol och fint, just nu sitter jag i soffan tillsammans med respan och tittar på när johanna klipper kimsan. han blir så fin så.

igår hittade jag faluns enda kemtvätt och det kändes bra, så jag ska nog gå dit idag och lämna in min vita kappa så att jag kan börja använda den, min vinterkappa är lite väl varm nu. håller på att dö värmedöden så fort jag går ut. måste även börja klura på nya skor eftersom vinterskorna är för på tok för varma nu. ja det är knepigt när våren anländer!

men jaha. vad har hänt sen sist då. trixxarn var ju här förrförra veckan från onsdag till söndag, och det var så himla himla kul. björnstammens spelning var jättefin och sen drack vi öl på pitchers, och annars gick vi väl mest på second hand- och loppisrundor och sen var vi även på vc och kåren. och så tog vi en sväng och tittade på koppargruvan. det var fem fina dagar det! förra veckan var relativt händelselös, vi hade ett gäng inställda föreläsningar och ett seminarium som faktiskt blev av. i helgen var kimsan hemma i norrköping, så jag hade tjejkväll hos mig i fredags tillsammans med johanna, respan, stina och hanna och tittade på dirty dancing (haha jo) och åt kakor och pratade om livet. i lördags var vi på kåren och såg på albin gromer och det var en så himla fin och mysig spelning, det var knappt några människor där eftersom typ alla här uppe är efterblivna och inte har någon aning om vem han är. än så länge den här veckan så har vi haft ett seminarium och det har också gått bra. imorgon har vi en föreläsning och sen ska jag på syo-möte, det ska bli spännande, och jag ska nog snart berätta om det och om mina framtida planer. ni ska få se.

nu ska jag avsluta det här inlägget med att säga att lokatten fyller tolv år idag! stora damen nu ju. önskar att jag kunde vara där och pussa och krama sönder henne, saknar henne så mycket hela tiden. goseskatten, grattis på henne ♥
yours truly,
ebba

RSS 2.0