ett litet livstecken

hej allihopa! jag vill bara meddela att jag lever och har det bra, vi har fixat internet nu så allt börjar bli i sin ordning. lägenheten är superfin och jag tänkte att jag skulle fota lite och visa er senare, när jag har fått undan alla påsar och allt stök. så att ni har nånting att se fram emot liksom. igår började vi skolan och det kändes bra, jag tror att det här kommer bli väldans intressant. imorgon har vi vår första föreläsning, än så länge har vi mest haft introduktioner och information. så det är lite mycket som snurrar just nu. igår var vi på fest på en strand, det kändes typ som en blandning mellan festival och scoutläger och nu har jag ett stort skrapsår på mitt knä. känns inte så nice, var ju typ tio år sen som man sist fick ett skrapsår. men det får vara okej, kan ju vara ett roligt minne om inte annat. hoppas att ni mår bra och att allt är fint. nu ska jag gå och leta efter nåt att äta och sen börja skruva ihop den sista hyllan, sen är allt tipp topp!
yours truly,
ebba

nu är det dags

idag är det fredag och jag tänkte bara passa på att säga hej då! eller hej så länge kanske. vi hörs ju när vi har kommit i ordning där uppe. visserligen kan det dröja ett tag, jag tror att det kommer krångla lite med internetanslutning såhär i början. men misströsta icke mina kära vänner. jag ska tänka på er ändå. och ni vet ju att jag kommer sakna er, och den här staden, och mina fina djurkompisar. åh vad jag kommer sakna er. puss!
yours truly,
ebba

onsdagen

idag är det onsdag, men snart är det torsdag. idag har jag i alla fall hunnit med en hel del. till att börja med tog jag en promenad med sarafari. vi tog vår vanliga runda runt bjällbrunna, och jag tänkte att det kommer dröja ett tag innan jag får gå den igen. i alla fall med henne, för sara ska ju åka på jorden runt-resa med början nu i september. hon är helt galen. jag åker till falun och hon åker till bangkok. ingen ordning på nånting. efter promenaden åt jag lunch och åkte in till stan, för jag hade bokat klipptid. så nu är jag toppad och fräsch igen. man vill ju vara fin inför skolstarten liksom. sen gick jag till stadsmuséet för att prata lite med kicki och köpa lite grejer i deras finfina butik. efter det så gick jag hem till julia och fikade och pratade och tittade på när oswald sov :) så himla fint. sen gick jag en svängis på stan och köpte en pedalhink (viktiga grejer) och sen fick jag skjuts hem av pappa, för han var också i stan. när jag kom hem så fick jag byta om illa kvickt för då bar det av till stallet, och sen var jag där och pratade med maria lite och lyckades pussa lite på mambsan mellan hennes lektioner. imorgon är det min och mambas sista dag, det känns så sorgligt att jag inte ens vill tänka på det. sju år tillsammans är ju ändå en ganska lång tid. så imorgon ska jag åka dit innan lektionerna börjar och borsta och rykta och frisera och göra henne riktigt fin, så att jag kan känna att jag slutar med flaggan i topp. jag har förresten fått en ny dator och det här är första inlägget från den, känns nice!
yours truly,
ebba

hallå allihopa

jag flyttar till falun på fredag, alltså om fyra dagar, så om någon vill träffa mig innan dess så är det dags att lägga på en rem nu!
yours truly,
ebba

näe

vet inte riktigt vad jag tycker om det här med att packa ner hela mitt rum (läs: mitt liv) i lådor. separationsångesten har börjat infinna sig, men jag vet att det här är något som jag måste göra. det kan bli svårt men kul ändå. svårt eftersom jag är dålig på att ta saker som de kommer, och kul för att allt ALLT är nytt. but still. jag kommer sakna lokatten så mycket att jag kommer dö. det är nog det värsta.
yours truly,
ebba

brrr


som ett hjärta som vägrar sluta slå

nu är det lördag och jag äter vindruvor och lyssnar på det här fina. igår var anna på besök i stan och skulle sova över här hos mig, så vi gjorde en helkväll tillsammans med anders. vi åt på världens och sen gick vi till cromwell, där vi blev drygflörtade med, men sånt är ju aldrig kul. det är inte kul att behöva jobba för mycket. så vi blev trötta på dom och gick till puls istället, där man kan göra precis VAD SOM HELST eftersom man inte känner en enda människa. asbra. det var en fantastiskt fin kväll, och så vaknade vi imorse och mådde rätt bra och frukosterade ganska länge. vi tog en promenad runt fälten och sen följde jag anna till spårvagnen. hon är så himla fin, min lilla blomma. vi ska bli gamla tillsammans, det bara måste bli så.



ikväll kommer mamma och pappa hem från nås, så jag ska laga mat så att den är klar när de kommer. är ju en sån bra dotter. imorgon ska jag nog vara i stallet en sväng, och på måndag ska jag och kimsan (och lussan?) åka till falun och hämta nycklar och spana in lägenheten. åh det ska bli så himla spännande! vill bara börja inreda nu med en gång. det kommer ju bli spännande för er också, eftersom jag förmodligen kommer fota lite och sen visa hur det ser ut här. bloggar är ju så jäkla bra, det blir ju typ som att ni följer med mig till falun utan att vara där. så vi kan ha koll på varann. det är väl bra gullisar!
yours truly,
ebba

några filmer

nu har vi haft filmkväll två kvällar i rad. det är ju liksom det bästa av två världar, fina kompisar och fina filmer. i förrgår såg vi på bronson som var precis så bra och härligt konstig som jag hoppades, och igår såg vi på layer cake som var precis så bra som jag mindes den. det bästa var att jag hade glömt bort allting, men jag visste ändå att den skulle vara bra. så himla härligt. nu när jag har gett er två bra filmtips så kan jag luta mig tillbaka och dricka en kopp kaffe. snart ska jag ringa till vår nya bovärd, och sen ska jag åka till stallet. jag vet inte om vi ska gå ut ikväll. ska vi det gullisar?
yours truly,
ebba

livsnjutarn

idag är det torsdag och vädret är superfint, som vanligt. jag ska precis skära upp lite vattenmelon och gå ut och sätta mig på altanen tillsammans med en kopp kaffe. lever ju ett fint liv. lite senare ska jag åka till hc och handla, sen ska jag in till stan och fika med trixxarn och addis och lussan och kanske kimsan. imorgon ska jag och maria åka och bada och picknicka, och sen på kvällen ska jag hem till lussan på kräftskiva! ser så himla mycket fram emot att få äta kräftor, det är ju så gott så man dör. mums. igår var jag i oxelösund och badade och blev faktiskt ganska brun, för att vara jag. helt sanslöst. älskar att vara i oxelösund, bästa vågskvalpet och klipporna och sol i vattnet.
yours truly,
ebba

hemma och bada

idag är det tisdag och jag är alltså hemma från emmaboda. det var kul och spännande, precis som jag hade väntat mig. igår åkte jag till älgsjön och badade med mamma och idag åkte jag dit med sarafari. mysigaste sjön, bästa sarafari.
yours truly,
ebba

RSS 2.0