puss

jag säger bara en sak:
vindruvor <3

ich liebe deutschland. inte.

tysk grammatik är tamejtusan totalt osammanhängande.
precis när man tror att man börjar förstå allting, så dyker det upp någon ny böjning eller dylikt, som visar att man tydligen inte har förstått ett dyft.
helt sanslöst.


och så, förstås, grattis till världens finaste kille som idag skulle ha fyllt hela 22 år <3
jag tänker på dig varje dag och hoppas att du har det bra där du är.
jag saknar dig oerhört mycket.

kul väder...

det regnar som tusan! ganska mycket i alla fall. jag ska inte till millennium idag (tur det med tanke på vädret), fick sms av carro idag där hon skrev att de släppte hästarna på bete igår. jag får nog åka ut nån gång i alla fall, kan ju vara där och bara hänga. hälsa på katterna.

imorgon har vi friluftsdag, så jag hoppas det är bra väder då. på förmiddagen ska vi knata runt strömmen, sen ska klassen spela brännboll mot sp1a på eftermiddagen. vi tränade våra brännbollsskills på idrottslektionen idag, vi har nog en sportslig chans skulle jag säga! duktiga var vi allihopa.

nu ska jag gå ner och fixa en kopp te (: och jag är så glad glad glaaad! smyger runt här och håller tummarna. lalal...

yours truly,
ebba.

ae föfasen

nu är det såhär:
idrottsarbeten och tyskaprov kan ju dra åt helvete.
nu orkar jag inte plugga mer.
jo, det orkar jag. men ärligt talat. så jävla tråkigt!

idag höll jag i alla fall mitt boktal, som jag pratade om förra gången, och det gick bra bra. jag tror förresten att den här sommaren kan bli rätt fin! och det tänker jag prata mer om nästa gång, eller nån annan gång, då jag har mer klara utsikter. 

nu skulle man kanske ta och krypa i säng. det blir ju ingen sovmorgon imorgon, för vi måste gå på föreläsning om kost klockan halv nio. liksom hallåååå. åååh. men onsdag är friluftsdag och torsdag är helledig. fredag är tyskaprov och inlämning av den förbannade idrottsrapporten. och imorgon ska jag till millennium igen. och ridning på onsdag. men inte på fredag. och till anna på lördag. som ni ser är jag ganska uppbokad, så ingen idé för mig att försöka hitta en sån där som man kan kalla pojkvän. skulle ju aldrig ha tid för stackarn.

nae, jag skojar bara (ja, kul va). jag skulle förmodligen ha all tid i världen för en sån där som man kan kalla pojkvän nu. skulle kanske till och med behöva en. men man ska inte klaga. det kunde ju vara värre. och vad är väl en bal på slottet.

nuuuu så, flickor och pojkar, ska jag kila vidare.
vi ses, antar jag.
yours truly,
ebba.

att hålla tal?

nu är jag klar med mitt tal om erlend loes finbok naiv.super. ska läsas upp imorgon på svenskalektionen, det blir ju spännande. får se hur det går med den saken. jag tänkte nyss på när vi höll talet i nian, nobeltalet, och kom fram till att det är ett år sen nu. så alltså är det ett år sen som jag sist höll tal. det händer ju inte allt för ofta, so to speak.

snart är skolan sluuuuut. sommarlov om exakt... 18 skoldagar. hurra hurra. jävlar vad fort ett år går, jag tycker att det var alldeles nyss som jag började på gymnasiet. vart tog alla dagar vägen egentligen? mysteriously.
i sommar i alla fall, har jag ingenting att göra. jag ska inte ens till oxford, för det blev inte så. och inget sommarjobb. menmen. det blir väl rätt mysigt att bara softa också. kanske.

jag vill fortfarande ha jens alltså. vilken kille! ja jisses. jag förstod, efter att ha kollat brevlådan, att jag tydligen har namnsdag idag också. surprise surprise. så om det är någon som vill ge mig jens i namnsdagspresent så går det bra.

and all i'm doing here is just waiting for you.

snuttigt. jag undrar vad det blir för sommarlovsmorgon i år. hörde nåt om anders och måns, kan det vara sant? you never know, de är ju lite luriga.

nu ska jag kila vidare.
yours truly,
ebba

näe ebba

borde inte jag sova nu? svar jo. men jag liksom... fastnade här. det blir så ibland. jag börjar sent imorgon, så jag får förhoppningsvis inte lida så jättemycket av min sena natt. 
jag var på hageby idag och red, mambsing i skogen. hon bockade som en tok, jag var nära på att flyga av lite granna. söt pålle det där. det började regna också. en del gånger är det skitjobbigt att rida i regn, en del gånger är det riktigt kul. idag var det mysigt :) jag gillar alla gröna löven också. det är så fint.
skolan var ju idag också. jag, louise och bea redovisade om kalla kriget, meheh. blev ju lite avbrutna av göran och det blev tjugo gånger tråkigare än vad det borde blivit. menmen! what to do. sen var det matte med ludden igen, jag var ganska flitig idag. som en liten myra, mhm. sen var det tyska! yeeeey, veckans höjdpunkt. jag och louise har i alla fall slutat kolla på klockan. eller, vi kollar inte på den hela tiden i alla fall. och det är ju positivt (eller?).

idag är det också exakt två månader sen som min underbara prins lämnade mig. herregud, är det inte sagt att saknad bara blir värre och värre? usch. jag vill bara ha tillbaka honom, varje dag, hela tiden. min fina skatt.

nu ska jag hoppa i säng. det är sånt man behöver göra när man är i min ålder. 
godnatt vänner.
yours truly,
ebba

tisstag

åh vilken härlig dag. nationella i matte, gick nog bättre än jag trodde det skulle göra (vad var det jag sa?), sen stanna kvar i några timms och plugga historia, sen cykla till millennium och vara stallig, sen cykla hem och plugga historia.

vilken grej grabbar!

267338-2


lönnlöv

nae, det här går ju faktiskt inte. här sitter jag (igen) och pluggar till sista nationella i matte som är imorgon, och jag kan inte. det enda jag kommer fram till är att ebba + matematik = no no combination. usch.
men jag känner mig inte så nedslagen trots allt. jag har jens att sysselsätta mig med. herregud, vilken man. om jag vore tio år äldre, dååå. dåå. 

idag har jag varit i skolan. det gjorde mig så trött, jag är helt slut nu. först hade vi historia, så jag jobbade lite med kalla kriget. det har väl inte direkt högsta prioritet hos mig just nu. sen var det sista delen i engelska nationella, den muntliga. den gick bra. sen var det lunch, sen var det matte. ludde är ju en tapper själ som försöker lära mig saker fastän jag inte förstår ett dugg. stackars honom, måste kännas lite omotiverande. sen hade vi svenska, och vi skrev färdigt våra referat med kommentarer. får se hur det blev med den saken. åh, jag vill ha sommarlov! nu nu nuuu.

nu ska jag nog plugga vidare. försöka lite till. jag tror att saker och ting är lättare än de verkar, det gäller nog både matteproblem och livet.

yours truly,
ebba.

kort-eli-kort.

kan jag sluta se på filmer som ger mig en känsla av total meningslöshet?
herregud.

"får jag en boll i huvudet, då jävlar!"

jag smälterrrrr

idag är det jättevarmt! och jättesoligt. jag har suttit lite här och där och förmodligen lagt på min fina t-shirtbränna lite extra. härligt. men allt som ger mig nya fräknar är positivt. kanske.
nu har jag pluggat färdigt, jag har skrivit den där analysen till idrotten och så har jag skrivit en liten berättelse på tyska. oj vad duktig jag är. 
jag har även köpt en jättefin klänning från indiska, grönrutig, och en kjol från h&m. kjolen är lite minimal, så får se om jag tänker behålla den. får kluras lite på. och imorgon ska jag klippa mig, yey. samt gå på modedesignarnas visning, ska bli spännande. 

det är skönt att det är sommar :) eller börjar bli sommar. jag tycker att det redan är sommar. sånt här sommarväder lär vi ju inte ha de månaderna vi kallar för sommarmånader i alla fall.

men som sagt. man ska inte klaga!
ha det finast vänner
yours truly, ebba.

tossigt!

JAHA. här sitter jag, solen skiner och det är arton grader varmt, men jag PLUGGAR MATTE?! vem är idioten som kom på idén att ha nationella proven på våren? det vore lite smidigare att ha dom på vintern, när man ändå inte kan göra så mycket annat än att sitta inne. menmen. man ska inte klaga. det finns ju anledningar till det mesta. antar jag.

lkmtyögdfn

jag avskyr när det gått en hel dag, och man inte gjort någon som helst nytta.
usch.

rätt tomt i skallen

det ekar rätt bra i mitt huvud nu för tiden. jag vet inte vad jag håller på med, faktiskt. varför gör jag sånt här? tror jag att jag vill, eller vill jag verkligen, eller vill jag att jag ska vilja? hm, hur som helst så känns det himla omotiverande och trist och inte särskilt givande. vart är allt på väg och måste jag följa med dit? jag tror att jag inte riktigt vill.

grågrå himmel

tja tja

idag är det fredag. det har varit en riktigt slapp dag. jag vaknade innan hannele (hon sov hos mig, efter en oerhört lyckad kväll på borgen då vi tittade/lyssnade på timo och myste) så jag gick ner och gjorde frukost. sen väckte jag hannelis, och vi satt där länge och väl och lyssnade på musik och drack te. sen kollade vi upp flygbiljetter och bed&breakfast, så nu känns det bra. vi är på gååååång. så skulle hon åka vidare och jag stannade hemma. har nog inte gjort något särskilt idag, mer än att jag varit på ica och handlat mjölk. mamma och pappa är ju inte hemma, så nu får jag klara mig själv. vuxenpoäng på sånt.

jag ska alldeles strax hoppa i ridkläderna och hoja till hageby, hopplektion för cissi idag. det ska nog bli rätt kul.

imorgon ska jag titta/lyssna på elias när han och hans band har sitt performance på kulturhuset. det kan nog också bli rätt kul. hoppas jag.

nu ska jag äta en apelsin och kila vidare.
ha det fint vänner!
yours truly,
ebba.

RSS 2.0