samma nätter väntar alla

jag kom hem klockan nio imorse. det har varit en så jävla rolig kväll/natt/morgon, åååh ja. eller kvällen och natten var i alla fall omtumlande och händelserika, trixxarn ska ha sjukt mycket tack för att hon dansade sönder golvet med mig i den galna stunden. men morgonen, speciellt morgonen. den var fin. så himla fin. möttes av en arg syster i hallen när jag kom hem. det var mindre fint. och sen sov jag i två timmar, fast jag egentligen inte behövde, så nu är jag pigg som ett vinterny igen! snart är det emmaboda och vi peppar och har oss. tänkte just säga att jag väntar på att det ska hända något i mitt liv, men här händer det saker så det räcker och blir över, så det känns väl lite onödigt att be om mer. nu ska jag borsta tänderna för snart kommer sötmary.
yours truly,
ebba

pretending not to see you through my wanting eyes



jag och trixxarn har ju vissa krav. vissa går att uppfylla, andra inte.

Therése- säger: 
vette tusan varför
EBBA säger: 
galen_kille_89
Therése- säger: 
alla killar verkar vara galna nu för tiden
Therése- säger:
kinda like it I do
Therése- säger: 
fast nää, kanske inte:P
EBBA säger: 
jag gillart!
EBBA säger: 
galna killar är min melodi!
Therése- säger: 
lite små-galna iallafall
EBBA säger: 
ja
EBBA säger: 
inte psykade alltså
EBBA säger: 
bara high on life-galna!
Therése- säger: 
jaa

*hello sadness*

mamma nyste på mig förut, så nu kommer jag säkert få svininfluensan :(

are you as scared as i tend to get

idag kommer mina föräldrar och min storasyster hem från portugal. de har visst haft det härligt. jag har också haft det härligt. jag är bra på det här med eget hushålle! som lotta på bråkmakargatan, men den stora skillnaden är att jag faktiskt ÄR bra på det...

en helt crazy natt med trixxarn, fast genom internet, har jag nu erfarit. och jag har vaknat genomfrusen (igen) och försökt äta men inte kunnat, för mat och jag går inte så bra ihop för tillfället. det är helt konstigt. dessutom så blåser man iväg om man går ut. jag har fått höra att sommarlovet har nåt sin peak och nu går det neråt igen. men det vägrar jag tro på. det är flera veckor kvar! mycket ska hinnas med. jag och trixxarn har fortfarande vår peak kvar, dvs emmaboda! det är ju helt otroligt. jag känner på mig att vi kommer träffa så många underbara människor. åh vad jag älskar underbara och nya människor. och gamla också för den delen. fast inte för gamla, och inte för dryga. hmmnä.

och jag känner av det där med att livet snurrar lite fort, lite för fort. det går så otroligt långsamt jämt annars, men den senaste månaden (ja, de senaste åren egentligen, men den senaste månaden i synnerhet) har det gått så himla himla fort så jag har knappt hunnit med. ojojoj. mycket ska man vara med om. jag håller nog mer eller mindre på att bli stor nu. fastän jag fortfarande är tretton i mina egna ögon. men oftast känner jag mig som 40 +  i huvudet. en fin kombination!

idag ska jag nog dammsuga, duscha och se på film. det är en fin sommar, det är det.
yours truly,
ebba


det är mycket som är galet

men kul! nu har jag varit ute och haft mig fyra helger i rad, så det är nog nyttigt att jobba nästa helg. ja jisses. jag har, förstås, vänt på dygnet. så kan det gå. men jag är trött. måste nog sova snart. en rolig helg hur som helst. mycket händelserik. jag har trivts.

idag har jag inte gjort så värst mycket (om man inte räknar med imorse). jag och trixxarn vaknade vid ett och då gjorde vi frukost och sådär. vi åt ganska länge. sen satt vi mest och hängde och lyssnade på musik med filip. sen följde jag henne till bussen och hon åkte hem. då gick jag hem och skulle börja baka, men det blev inte riktigt så, för olle och krippe och filip tog hela köket i besittning. sen kom sara och då satt vi också i köket. sen kunde jag baka! så nu har jag bakat bullar. de blev fina och goda, men jag är nog mer nöjd med dom som jag gjorde förra gången. jag måste leta upp det superreceptet.

nu dricker jag te och lyssnar på myskillarna, som vanligt. de är bäst. det är mysigt med regnet mot rutan också.
yours truly,
ebba

the loneliest people were the ones who always spoke the truth

hejhejhejhejhejhejhejhejhej
idag är det söndag. ikväll är det utebio, men jag ska inte gå, för jag är allergisk mot jack black, och det är faktiskt sant. jag hatar människan. och hat är ändå något som jag inte brukar syssla med. hujedamej.
idag har jag varit och handlat med pappa, de åker ju till portugal imorgon (eller egentligen till uppsala imorgon och portugal på tisdag), så jag kände att jag behövde lagra med lite mat och sånt där. till mig och filip, för vi ska ju vara hemma. alldeles ensamma. spännande. ja mycket.

jag är väldigt trött. det kan ha något att göra med en lång färd hem på en pakethållare från nattstaden igår (eller imorse?), som räckte ända till klockan fem. det var roligt igår, det var det. och billigt var det också. så klaga ska man inte göra.

nu sitter jag här och lyssnar på myskillarna igen. mina fina fina. om jag kunde så skulle jag gifta mig med alla mysiga människor alltså. fatta vad mysigt det skulle vara. filip kommer hem idag, från uppis. fast ikväll. inatt. klockan tolv eller så. och jag förstår inte varför jag har en massa babyshambles och libertines i min playlist, när jag inte ens tycker om dom. det är ju helgalet. nu ska jag se mig om efter något att göra. film kanske. eller en till balja med te.
yours truly,
ebba.

IKVÄLL ÄRE SALEM


fast egentligen var det ju den här jag ville länka


get up on your feet and dance for me

IDAG REGNAR DET! asmycket. makes me happy happy. jag ska baka igen. tror jag. måste kanske köpas mjöl och ägg innan jag kan börja prata om det. hm.

igårkväll var rätt fin med trixxarn och jolle och pottan. och innan det var det ju fin musik i knäppingsborg, fett med coolt. imorgonkväll kan nog också bli rätt fin med salem, och lördagkväll kan nog också bli rätt fin med massa folk och allt som hör därtill.

av någon konstig anledning vill min mobil skriva tapas i stället för vara... och jag skickar sms och det plingar och jag skickar igen och det plingar igen och i'm going crazy, som britney spears! det är mycket nu. oj oj. mycket att hålla reda på. hultsfred alltså, vilket ställe. och flickvänner, vad är det, bagataller! nä i just don't get it! oj vad knasigt allt blev nu. och rörigt. mina starkaste.

i will go out tonight
dont wanna waste my time
i feel im bound to fly
and i dont love you no more

yours truly,
ebba



det är samma kärlek och jag kan inte släppa det

det är galet. men ÅH vad jag älskar dom. jag bara gör det.

jag vill se dom där skyarna igen

hej
här sitter jag nu igen. har egentligen inget vettigt alls att skriva, men tycker att det inte riktigt är dags att gå och lägga sig än. är inte trött heller. så jag lyssnar mest på musik, det håller mig i alla fall lite sysselsatt.
jag och hesse är ensamma hemma, filip åkte till uppsala idag och mamma och pappa åkte till kvarsebo. de tog till och med sig lokatten så att hon skulle få träffa rasmus. så det är alltså bara jag och hedvig hemma. vi har haft myskväll, åt tacos och såg på film med glass och te. vi såg på a cup of love, lite konstig men ändå mysig film. helt okej godkänd.

imorgon ska vi nog åka till linköping, hesse och jag. det borde bli trevligt. på kvällen ska jag träffa tessan och vi ska till världens och mysa. det är nog det vi gör bäst.

idag har det både regnat och åskat. så himla skönt! jag har bara gått och väntat på urladdningen hela dagen, och till slut kom den. skönt med regn på benen också. nu ska man inte vara dum mot vädret, men jag orkar inte med den här värmen som varit den senaste tiden. därmed inte sagt att jag vill ha femton grader och regn. om det ändå bara kunde vara lagom någon gång!

nu ska jag försöka bli lite trött tror jag.
yours truly,
ebba

frihet är en stor gräshage

idag släppte vi ut hästarna så nu är de fria i hela fem veckor! skönt för dom. skönt för mig också. en hel månad utan ridbyxor, heaven! nu är jag trött som tusan, åkte till stallet tidigt för första lasset skulle gå vid nio. efter att vi släppt ut dom så åkte vi ju tillbaka till stallet och tömde boxar och fikade och städade, så jag är faktiskt helt slut nu. jooooobbiiiiiiigt. och kul. att busa.

bara för att mambaliten är världens finaste pålla så får det bli en liten bild på henne och mig för en herrans massa år sen. håll till godo!


yours truly,
ebba

RSS 2.0