watching the trees and the leaves as they fall

hejhejhejhejhej

nu är det söndagkväll. jag ska gå och lägga mig när som helst. läste nyss engelskaläxan, några kapitel i frankenstein, och mina ögon kunde knappt hålla sig öppna. men sen blev det väldans spännande och jag läste på som en liten räv! så det gick det med. igår var i alla fall en helfestlig kväll och natt med trixxarn och monstret och monstrets vän moa. det var himla fint! vi sprang runt och gjorde både det ena och det andra. det var mycket intressant med klubb republiks haute culture på arbetets, speciellt gröna solglasögon och inte prata svenska jättebra. det var grejer det! sen blev det teatersport på lilla teatern, och jag skrattade tills jag började gråta, så sjukt jävla kul så jag höll på att dö. faktiskt.  sen avslutade vi det hela med att gå till hugo, och däremellan var vi också en sväng på gubbens trädgård och drack te och kaffe i den superdupermysiga trädgården med hundra tända ljus. "håll en låg profil nu, nu håller vi en låg profil flickor!" och så flashades det med tusen blixtar. ja, vi var riktigt bra på det där med att vara diskreta. hugokvällen var i alla fall den bästa på länge, och jag tackar alla som medverkade och gjorde det hela till en fin afton. när hugo stängde så hämtade jag och trixxarn våra jackor, sedan påbörjade vi den långa vandringen hem. det var mysigt att gå hem ändå, inte särskilt kallt och tomt och tyst, och vi har ju (trots alla gånger vi tömt ämnet) så mycket mer att säga varandra. ja det tar nog aldrig slut.
idag har jag varit en sväng på stan och köpt ett nytt snöre till min jacka, och varit på åhléns med muttran. sen åkte vi hem och sen dess har jag mest segat. bäddat lite, men mest lyssnat på musik. det är fina grejer det. nu ska jag verkligen sova. jag har dessutom lyckats dra på mig en ordentlig förkylning, så jag hoppas att jag ändå kan gå till skolan imorgon. man får inte missa viktiga saker.
yours truly,
ebba

jag har en fruktansvärt bra känsla för den här kvällen

jag sitter här och laddar. har nyss ätit frukost och ska snart hoppa in i duschen och fixa mig lite, ska möta trixxarn och monstret halv tre. vi ska börja den oändliga natten på paus och äta lite. sen ska vi låta våra fötter gå varma, springa runt i hela staden och bara ha så jävla kul. jag har sett fram emot det rätt länge. kulturnatten, den enda dagen/kvällen/natten på hela året som den här staden faktiskt lever lite.

dom här sötnosarna kan det där med att väcka mig och mina allra bästa känslor. därför får dom vara dagens theme song.
yours truly,
ebba

it will come back to me

jag älskar er. ni är fanimej det finaste jag vet. eirik och erlend. jag älskar er. snart är det oktober.

jag pluggar psykologi, det är väldans intressant. imorgon är det prov. jag tror att det känns bra. det känns visserligen rätt dåligt i min rygg, men annars känns det bra. på lördag är det kulturnatt och vi peppar och har oss. imorgon kommer min storebror hem - alldeles lagom. nu ska jag läsa vidare!
yours truly,
ebba

this heart is a stone


båda vet att det här betyder ingenting

hej
just nu är jag på dåligt humör. allt tar emot. åh vad det är jobbigt när det är jobbigt. jag vill bara sitta i en soffa med en kopp te och inte tänka alls, inte göra något alls. dessutom är jag hungrig. men jag orkar inte fixa något. och så har jag ont i huvudet. jag vill se klart romeo + juliet, men jag orkar inte ens sätta igång filmen. ärligt talat. detta suger. det här är vad jag vill ha och göra:
  1. springa runt och vara söt bland röda och oranga löv.
  2. något ätbart.
  3. en man som ser ut som och är som jack davenport. ge mig bara.
  4. en egen lägenhet i en fin stad, en ANNAN stad.
  5. lov.
  6. kings of convenience, nu med en gång.
okej, det var nog det. nu ska jag kanske försöka göra något. med guds hjälp och tandborsten kanske jag når mina mål någon gång. kanske. någon gång. kanske. kanske.
yours truly,
ebba

allting jag lärt mig ska jag glömma bort

hej
imorgon ska jag åka till nås.
idag fikade vi på espresso house. det var kul.
hejdå
yours truly,
ebba

as we walked into oblivion

hellooooooo
nu är det tisdag. det har varit en snabb dag. riktigt snabb, som vanligt. jag har varit i skolan. som vanligt. har bara haft engelskalektioner. om man bortser från en halv religionlektion, vilket jag nog gör. och så har vi ju fotats också! till katalogen. riktigt fina blev vi, ja oh ja. och efter skolan träffade jag sara, vi gick och åt lite, och sen träffade vi hannelis och hennes marc, så nu är mitt huvud helt engelskt. lite jobbigt. men helt okej! jag gillar't.
helgen var också fin. i fredags var det kalas hos lussan, för hon hade ju fyllt år! en söt artonåring och glada människor och bra musik (däribland backstreet's back förstås!). sen gick vi till huggan, och det är ju faktiskt inte jättekul där längre. svårt att toppa den här sommaren. uschja. i lördags var jag i stallet, sen var vi på fika hos monstret i skarphagen. mucho mysigt med kuddar på golvet och tända ljus! mmmmmm-mm. och i söndags var jag i oxelösund och nyköping med mammsen och pappsen. åh vad jag saknar oxelösund :( vi sjösatte ju inte ens båten den här sommaren, var nog första sommaren någonsin som jag inte ens varit där. men vi var i alla fall där nu och kollade så att båten låg kvar, och sen fikade vi på bygdegården och det är så himla fiiiint. åååh.
nu ska jag nog snart gå och sova. svenska med daggan på morgonen är inte att rekommendera när man är trött. tror jag.
yours truly,
ebba

"alldeles ensam och övergiven..."

EBBA säger: (21.59.43)
men då skriver jag in dig i min kalender på torsdag :)
Kim säger: (21.59.51)
kanon :)
Kim säger: (21.59.59)
jag sätter in en Ebba i min :D
EBBA säger: (22.00.06)
asbra! (Y)
Kim säger: (22.00.54)
turid har namnsdag då, så kanske får vi tur :)
EBBA säger: (22.01.14)
haha
EBBA säger: (22.01.19)
kimskämt! :D
EBBA säger:
men då skriver jag in dig i min kalender på torsdag :)
Kim säger:
kanon :)
Kim säger:
jag sätter in en Ebba i min :D
EBBA säger:
asbra! (Y)
Kim säger:
turid har namnsdag då, så kanske får vi tur :)
EBBA säger:
haha
EBBA säger:
kimskämt! :D

rrrrrrräven laskar övel isen

eyeyeyeyyyy
nu har helgen svischat förbi precis lika fort som vanligt. i fredags var jag i skolan. det var soft. en liten svenskalektion och en liten naturkunskapslektion. det gick fort som vinden. sen gick jag till biblioteket och lånade några böcker, och efter det gick jag och fikade hos farmor och farfar. mucho trevligt. sen hem och äta lite för att strax slänga på sig ridkläderna och åka till stallet. vi tränade till kadriljen som vi skulle rida på lördag, alltså igår. och igår var det ansvarsdag hela långa dagen i stallet. sen var det vår fina tiohästarskadrilj, eftersom klubben hade 40-årsjubileum. jag och maria var täthästar, eller det var mamba och kasper som stod för hästandet då. men det gick riktigt bra för att bara ha tränat en gång måste jag säga. åh vad jag tycker om att rida den där hästen ibland. efter att ha spenderat hela dagen i stallet var jag helt slut. jag tog en lång dusch, åt lite och sen fastnade jag i min säng där jag tittade på sagan om ringen. det var så länge sen jag såg den. mycket spännande.
idag har jag varit i linköping. fick med mig lite grejer hem från hööks, och sen tog vi en sväng på ikano-huset. jag köpte de kornblå stövletterna från scorett, som jag kollat på sen de kom ut i butiken. de är så sjukt söta. tur för mig var att det var någon sorts kampanj, så man fick dom för 200 kronor mindre. och kampanjen gick ut idag. och jag är så himla nöjd, jag bara älskar dom. på sätt och vis måste jag ändå hålla med min mor, jag börjar också bli lite orolig för det här med mig och skor alltså... jag har ungefär zero självdisciplin vad gäller fina skor. hmm...
nu är farmor och farfar här och vi tittar på filmer från när vi var små. så jag ska kila ner och umgås lite mer.
pusspåer
yours truly,
ebba

now let's stumble into september like we've not changed at all

vi hörde talas om att det skulle vara den absolut sista sommardagen, så vi tyckte att en promenad vore på sin plats.

RSS 2.0