räven raskar över isen fosho

jag måste ju visa det alldeles genomgulliga lilla fatet jag köpte på lagerhaus för några dagar sedan. det är så sött, så sött! och så var det billigt också. värsta kapet! jag tänker att räven kan bli omringad av småkakor. och så var de två sötnosarna extra söta idag, så de kan också få vara med på ett hörn.


mambsing

idag ska jag till stallet för första gången på flera dagar. jag saknar min skrutta. så tjarrå!

yours truly,
ebba

.

i'm tired of this life where i'm faking
every emotion that comes to light
i have to start this life where i'm making
myself feel allright

håll dig intill mig, jag vill inte hellre vara i nån annans hand


no one's gonna follow and you'll stand there like a fool

nu är det snart läggdags och jag har nyss sett på anders och måns. idag var det så himla bra. världens bästa roligaste killar. jaa.

jag har visst inte skrivit på ett tag. det händer inte så mycket just nu. jag går mest i skolan. jag är ganska trött på att gå i skolan. det är skönt att det snart är över, alldeles alldeles snart. lussan har redan börjat räkna ner, men jag ska nog inte börja förrän det är typ en månad kvar. då är det ju mycket närmare, logiskt nog. jag är faktiskt ganska trött på det mesta för tillfället, fast det beror nog mest på vädret och på att det aldrig slutar komma mer snö. jag ska inte klaga, det är kul med snö och det är ju bra mycket bättre än slask, men ibland blir man lite trött på det. snö gör hela den där vad-ska-jag-ha-på-mig-idag-grejen så himla mycket svårare, och jag har märkt att jag har nog haft ungefär samma kläder på mig i cirka en månad. det känns ju fruktansvärt. jag måste göra något åt den saken, men kontot gapar lite för tomt för att på allvar kunna uppdatera med lite nya grejer. känns ju jobbigt. ett riktigt moment 22. och vilket i-landsproblem. var glad åt snön och le, ungjävel.
yours truly,
ebba

en riktig valdag

idag har jag fått stajla lite med mina valkunskaper. visste ni till exempel att blåvalar "hänger" upp och ner i vattnet (med huvudet mot botten och fenan uppåt) när de sjunger? fantastiska djur. fast den på bilden är ju en knölval, de tycker tydligen om att hoppa och kan göra det hur mycket som helst. typ tjugo gånger i rad. och nar betyder "lik" på fornnordiska, och anledningen till att narvalar heter just narvalar var visst inte bara att de är likbleka, utan de simmar tydligen ofta upp och ner med sin bleka mage uppåt och kan ligga stilla så i flera minuter. då ser de alltså ut som döingar. coolers.

yours truly,
ebba

ibland blir man lite kär, igen


nu är det slut

här sitter jag och är nyduschad och fräsch! sista lovdagen idag, sista ordentliga lovet ever (?!) mmm jag behöver bara sträcka ut handen så har jag "vuxenlivet" som i en liten ask! 6 månader kvar. det är bara att tuffa på!
det har varit ett superbra lov i alla fall. jag har nog inte gjort särskilt mycket, mest tittat på film och läst, och sovit lite, och myst. och lite såna dära fester. fester. vilket ord. onkel fester. usch.
imorgon är det bara en lektion hur som helst, och det är foto. vi ska väl bara framkalla rullen vi fotade innan jul. vi tog kort på en hög med socker. kul kul kul. så imorgon slutar jag halv tio! mjukstart!
nu ska jag lyssna vidare på min mysmusik och sen ska jag sova, det kan bli en smula jobbigt att gå upp vid sex imorgon. nu när jag tänker efter så kommer jag nog inte gå upp förrän strax innan sju, det blir nog bättre.
yours truly,
ebba

idag har vi krig&fredat

it's awesome

ibland är det lite extra mörkt och kallt


RSS 2.0