you're the fucking best

Jag
men whatever, antar att jag överanalyserar igen
Petronella
haha alltså...vilken kille.
ja nu låtsas vi att detta är plus och att jag är sverker och att jag slänger honom i soptunnan.

you make me sad


visst händer det att jag tänker på dig ibland

allt går bra.
vädret är strålande vackert.
jag mår bra.
jag ska snart borsta tänderna.
jag lyssnar på buddy holly och skriver på mitt mästerverk till novell.
allt går bra, allt är fint.
yours truly,
ebba

det funkar inte


idétorkan

jag sitter och försöker skriva en novell, det går sådär. ganska dåligt faktiskt. har tappat bort min förmåga att fantisera, känns tråkigt. den ska skickas in på onsdag så jag har ju egentligen lite tid på mig, men det skulle kännas bra om jag kunde komma igång nu. man blir ju nervös.

igår var det ju i alla fall kulturnatt och det var kul! mindre kul att kolla idag hur mycket pengar jag gjorde av med. men whatever. nu lär det väl dröja några månader innan jag går ut igen, så det får vara som det är. jag sov hos addis och vi drack te och pratade existentiella frågor tills klockan var typ halv sex imorse. det var trevligt. sen kom jag hem idag vid tolv, då kom sarafari och vi pratade och åt scones och drack te och tittade på planet earth. bästa bästa! jag har tur som har världens bästa kompisar. 

och så säger vi tummen ner för alla killar som är dumma i huvudet. de är faktiskt ganska många. och jag råkar ut för dom allihop.
yours truly,
ebba

kan andas igen

nu är första tentan avklarad! känns bra att ha det överstökat. var så jävla nervös imorse, trodde att jag skulle spy. och det var konstigt, brukar inte bli så nervös. vet inte vad det berodde på. fullmånen kanske.

idag har jag även träffat pollan och addis eftersom de är hemma, vi fikade och gick en sväng på stan. det var så himla kul, åh vad jag saknar dom. jag saknar er allihop! imorgon är det kulturnatt med trixxarn och addis och karateklubben, det blir hur bra som helst!
yours truly,
ebba

.


åh nej

vill bara informera om att david silver började knarka i dagens avsnitt. det var fan sämst.
nu ska jag sova!
yours truly,
ebba

nu ignorerar vi allvaret och tänker på blommor


så jävla bra


beverly hills 90210

det här är till lussan!
jag har inte kollat på beverly hills varje dag på sistone :( det blir lite mer varannan dag, och det hinner ju hända så himla mycket på ett avsnitt, så man missar ju viktiga grejer. men jag tittade i alla fall idag, och det var ju fantastiskt bra. jag ska berätta vad som hände idag:
  • det var jul. till och med julafton. brenda, brandon och deras mamma och pappa skulle åka och fira jul på hawaii. brenda var flygrädd och grejer, och när de väl sitter på flyget så blir det en massa tekniska fel, så de måste åka tillbaka hem. så de fick fira jul hemma i stället. men de verkade glada ändå, fick ju vara med sina bästisar och sånt.
  • kelly bet av en tand för hon åt julgodis som hon fått av dylan.
  • dylan skulle åka och fira jul i mexiko, men så ringde det på dörren och där stod hans pappas gamla flickvän och (shocker) dylans lillasyster. som han aldrig vetat om att han haft. coolt eller?
  • steve fick vara jultomte på peach pit, han passar ju så bra som jultomte. dessutom ligger han visst lite illa till, för han skulle typ bryta sig in på en lärares kontor och sno en sak, som en del av nollningen. häromdagen fick han klä ut sig i tjejkläder också. man vet ju hur galen han är...
  • andrea har blivit ihop med en kille som heter jesse, och på julafton skulle hon följa med honom och hans familj till någon slags midnattsmässa i en kristen kyrka. hon var jättenervös, för hon är jude och visste visst inte hur det går till i andra kyrkor. men det gick bra till slut.
  • david var skitsur på donna hela tiden, för att hon inte vill ligga med honom. vad fan liksom, han ska ju vara den bra killen? jävla skit. det slutade hur som helst med att david typ gör slut med donna på julafton, som också råkar vara hennes födelsedag. bara för att hon inte vill ligga med honom. fast man vet i och för sig inte om de verkligen gjorde slut, men donna blev jätteledsen i alla fall. så nu måste jag se hur det går på måndag, hoppas ju att david kommer bli schyssta killen igen. han passar inte som dum.
och det var nog allt! för det här avsnittet i alla fall. för några avsnitt sen så rymde brandon till san fransisco och blev kär i nån tjej som sen åkte till frankrike för att bli marinbiolog. det händer så mycket hela tiden. bra att jag har koll! hoppas att du är nöjd med min summering lussan :) du får en fin bild på dom också, som grädden på moset liksom.
yours truly,
ebba

vi gjorde i alla fall ett tappert försök


i might as well give in

nu skulle man ganska lugnt kunna säga att jag håller på att spy på august strindberg. blir sur på mig själv för att jag inte orkar engagera mig, och så sitter jag bara här och stirrar argt. men nu har jag i alla fall lyckats skrapa ihop ett par sidors analys, och läst typ 80 sidor om litteratursociologi. men det är inte synd om mig, för jag har faktiskt även hunnit med att se på beverly hills, och det är nog det överlägset bästa sättet att vila hjärnan på. sanna mina ord.

vädret verkar ha lite problem också, det har liksom regnat och varit kallt hela dagen, men nu helt plötsligt är det supersoligt och varmt. jag och sarafari ska flyga drake snart, om det blåser tillräckligt. det ska bli kul och spännande, har ju inte flugit drake på säkert tio år, minst.
yours truly,
ebba

twists and turns


baksidan

herregud, jag är helt yr. och jag vet inte vad det beror på. jag har sovit så himla tungt på sistone, så när jag vaknar har jag alltid huvudvärk och känner mig tröttare än när jag gick och la mig. kan inte vara nyttigt. men icke desto mindre måste jag läsa på lite om strindbergs liv, sen tänkte jag försöka piggna till och få lite luft med en sväng till stallet. gud vad jag inte har lust att läsa idag.
yours truly,
ebba

du vet inte ens vem du är och du vet att det är sant


underverk, ryggvärk, livsverk, kraftverk

här sitter jag och är helt hyper. och hungrig! fast jag är riktigt duktig på att äta nu för tiden faktiskt. har bara ett problem, och det problemet heter lunchlåda. känner mig inte särskilt road av tanken på det. måste ha med mig en sån imorgon. svårt alltså, känns ju som att man måste ha med sig något som är lite lagom. kan ju inte ta med mig nåt som andra människor tycker är äckligt, typ blodpudding. då dras man ju med den stämpeln forever, äckliga tjejen. men blodpudding är kanske inte så aptitligt att ta med sig i en låda förresten, hmm. kanske får bli pasta och kyckling, det känns neutralt och bra.

idag har jag haft körlektion och tuffat omkring inne i stan bland bilar och folk och grejer! det var fett. verkligen. sen gick jag en sväng på stan, var tvungen att införskaffa en ordentlig väska eftersom jag måste släpa runt på en sån jävla massa böcker nu för tiden. sen kunde jag inte motstå ett set med småsmå pyttiga prickiga kaffe/glöggmuggar. har ju så lätt för att falla för sånt ni vet.
yours truly,
ebba

födelsedagsbarn

idag fyller världens bästa lussan nitton bast! flera mil härifrån dessutom, i det tyska landet. så jag bestämde mig för att ta en liten paus i pluggandet och födelsedagsfika med henne, fast på distans då förstås, och slänga upp en hel hög med bilder på födelsedagsbarnet. hoppas att du har en underbar dag lussan :) jag saknar dig!
yours truly,
ebba

tog en sväng till bästkusten


vill ju inte säga hejdå

ikväll har jag varit hos hannele på kräftskiva/avskedskalas, för hon flyttar till cardiff imorgon. det är helt ofattbart och jag kommer sakna henne så mycket :( allting vore mycket bättre om alla bara kunde sluta åka ifrån mig! men jag antar att man får börja räkna med sånt här nu när det inte finns något som kan hålla oss kvar. och jag är ändå så himla glad för din skull hannelis, för du kommer ju verkligen ha det bäst där borta. och jag kommer och hälsar på snart! typ. så fort som möjligt.
imorgon ska jag åka till göteborg, klockan tidigt, så jag måste nog sova nu.
yours truly,
ebba

jag börjar minnas hur det känns att vara trött

nu är det lite fart i livet här! om inte annat så har jag i alla fall fullt upp hela tiden. hinner knappt med att tänka, och det är väl lika bra det. jag inledde alltså min höstsysselsättning, kursen litteraturvetenskap i linköping, i måndags. hade min andra lektion idag, och det känns väl bra. har hunnit prata med en del människor som är trevliga. jag är yngst i klassen. det känns konstigt att plugga tillsammans med folk som är så himla mycket äldre än vad jag är, de flesta ligger liksom drygt fem-tio år före mig. men men, det kan ju bli en bra erfarenhet det också. hur som helst så är det en jävla massa läsning (och då pratar vi inte om skönlitteratur) just nu, bara idag har jag läst typ 70 sidor. imorgon ska jag läsa lite till, och skriva en analys. woop woop.

jag hade körlektion idag också, och det går verkligen framåt hela tiden! det är så jävla kul också, och anders är fan bäst pollan! i tisdags var jag på riskettan i fyra timmar på förmiddagen, och sen hade jag teorilektion i två timmar på kvällen. resten av den dagen spenderade jag med att läsa till dagens lektion i linköping. behöver jag säga att jag trodde att jag var död när jag vaknade igår? har inte läst såhär mycket/gjort såhär mycket nytt på år och dar, det tar ett tag att vänja sig tror jag. men nu är jag ju på gång i alla fall. och är det nåt jag kan så är det väl att plugga. fast det kanske återstår att se.
yours truly,
ebba

RSS 2.0