tupplurar är grejer det

idag känner jag mig seg. det känns som att jag har haft pannan rynkad i arton år. vilket är lite lustigt, eftersom jag inte ens är arton år. jag kommer få huvudvärk av det i alla fall. blöh.
jag har två stora problem, varav det ena är tusen gånger större än det andra. och jag tänker inte säga något mer om det. det är i alla fall det som orsakar min rynkade panna.
mhm mhm. sen dåååå... idag har jag varit i skolan, eftersom lovet är slut nu :/ känns ju också lite segt. men en del saker måste man ju bara göra. det är helt okej ändå. efter skolan åkte jag hem och var så otroligt trött, så jag blev tvungen att sova lite. det finns nog inget som är skönare än att sova! det är nog det absolut bästa som finns.
efter tuppluren, som varade ett bra tag längre än en normal tupplur gör, så åkte jag till hästen och fixade. jag borstade honom blank och fin, tvättade ben och hovar (leran i hagen tar KÅL på mig! uuuuh) och sen tog vi en svängom i ridhuset. efter det gick vi in och mockade och slemmade och gurglade lite. och åt lite morötter. det var gott.
nu sitter jag bara här och klurar på mina problem. det största är ju på väg att lösa sig, men det minsta kommer nog aldrig lösa sig. det kommer slå knut på sig och bara finnas där för alltid som en äcklig liten varböld. uschiamej.
jag har så ont i ryggen. jag försökte få katten att lägga sig på min rygg och värma lite, men det gick inte. hon är inte så mysig om man tvingar henne. så hon slapp.
nu ska jag göra nåt viktigt. jag ska sova.
yours truly, ebba.

regn och myspys

idag när jag vaknade var det underbart. allt var underbart. jag sov i mitt rum faktiskt (konstigt va? nej, jag menar, jag sov på soffan i vardagsrummet i förrgår) och de fina nya väggarna var så fina så jag kunde bara ligga där och njuta. nu är det nya fina golvet på väg in också. okej vänner, mitt rum kommer inte att bli annat än fint fint fint! that's a promise. för att återgå till underbart, då. vädret var också helt underbart. himlen var blå med små vita molnpuffar och jag kände att jag skulle vilja stoppa tiden och bara ligga där och mysa för alltid.
sen har dagen förflutit med både det ena och det andra, jag har burit garderober (eftersom jag är stark och min mamma är svag, meheh), jag har tittat på när pappa lagt golv och spelat quadra pop på mobifonen, jag har diskat och bakat chokladbollar. och lyssnat på fibes, oh fibes! i massor.
just nu i alla fall så regnar det och är ordentligt mulet, därav rubriken. hmm. men det har ju också en liten mysfaktor. även om det är lite rörigt just nu, så känner jag att jag älskar mitt liv så mycket :)
imorgon ska jag träffa elias och vi ska åka till linköping och fikaaaa (: det här blir ju bara mysigare och mysigare!

nae, nu ska jag dra mig ut till millenium och ta hand om hästen lite grann. det får man inte glömma bort. inte för att jag nånsin kommer att glömma bort det. pållen är ju i mina tankar jämt och ständigt :) jag trivs så otroligt bra på millennium! helt sjukt bra.
i alla fall, flickor och pojkar, ha det bra!
yours truly
ebba

mitt rum är i ruiner

jag sitter i mitt rum som är helt ... grejigt! det är grejer överallt. jag har tömt alla garderober och byråer, så alla kläder och tusen miljoner andra saker ligger helt huller om buller. ja jisses.
och varför har jag nu gjort det då? jo, det ska jag tala om för dig. äntligen ska det göras om i mitt rum, det ska målas om och köpas nya möbler och läggas nytt golv! hurra, efter tio års tjatande så går det framåt till slut!
i fredags i alla fall! så hoppade jag inte alls zorino. så jag överlevde, phew. jag fick hoppa mambsing <3 i stället, och hon var seg seg seg! hennes fotarbete är ju kanske inte det snabbaste här i världen. nae usch.
vad ska jag säga mer? jag känner mig  också lite seg. men imorgon ska jag vara med ninni! :) det ska bli jättekul, vi har ju inte setts ordentligt på typ två år. sorgligt egentligen :( menmen! hoppas det blir ändring på det nu.
nu ska jag... göra nåt annat!
yours truly,
ebba.

om att jag älskar våren

idag var sista dagen i skolan innan sportlovet. en vecka utan skola känns sjukt välbehövligt, jag vill bara sova sova sova. men jag mår väldigt bra. jag mår oerhört bra. jag har nog nästan aldrig mått såhär bra. jag har nog mått såhär bra i hela mitt liv. jag har tur som har ett så fint liv. 
igår och idag har varit finaste vädret, så mysigt mysigt så jag har gått hem från skolan båda dagarna. tänkte inte göra det idag egentligen, för jag hade massa gympapåsar och tunga böcker. men gud vad jag älskar vårsolen. 
nu sitter jag och lyssnar på the shins och filosoferar. jag ska nog snart gå ner och byta om, för jag ska till hageby och rida. idag är det hoppning och jag har zorino. hoppas han inte skrämmer skiten ur mig! det känns som att det är ganska troligt. men jag brukar ju överleva.
det är så så såååå bra att ljuset håller i sig längre om dagarna! det enda som saknas är att ha någon att lyckas bli kär i. men den här staden är ganska tom på sådana kandidater. men jag ska inte klaga, jag har världens bästa vänner som gör alla mina dagar helt underbara. så ett stort fett tack till er för att ni finns.
nu ska jag lägga mig ner och blunda och lyssna på mer musik.
hejhejhej

sunday sunday

Hej!
Nu är det ju såhär att jag är lite efter vad gäller bloggande. Så blir det ibland. Man har inte alltid tid. Med andra ord, jag har aldrig tid. Eller intresse. Men jag tänkte att jag ska ändra på det! Från och med nu ska jag blogga oftare!

Idag är det söndag. Det känns rätt bra, även om det är skola imorgon. Min bror, mor och far har precis åkt till Uppsala för att inkvartera Filip i hans nya rum. Det blir säkert fint. Jag ska ta tåget upp om typ två-tre veckor och bo där en helg, har jag bestämt. Spännande!

Jag ska snart gå till stallet, det är snöigt och töigt, men det ska nog gå bra ändå. Jag måste bara få med mig massa dunkar med vatten, för igår funkade inte vattnet i stallet... men hoppas det funkar idag. Det är ju lite jobbigt det där. Efter att jag har varit i stallet i alla fall, så ska jag gå hem och baka scones och fixa te, för HANNELE och SARA kommer hem till mig! Yeeeeyyyy, long time no see (som man säger i amerikatt).

Nu ska jag nog ta och skala mig en apelsin. Är inte apelsinen den underbaraste frukten i hela världen? Jo, det tycker jag allt. 
Så ha det bra människor, och kom ihåg att:
IF I DON'T LIVE TODAY, THEN I MIGHT BE HERE TOMORROW.
Yours truly, Ebba.

RSS 2.0