bombs on your mind when there's no one around

idag är det onsdag! det är höstlov. jag har varit med trixxarn i linköping, östergötlands huvudstad. såg trots det inte så värst många snyggingar. de sitter väl inne och pluggar kan jag tro. däremot var det världens jobbigaste gäng som satt vid bordet bredvid vårt när vi var på berget och fikade. jag ville typ bara ta upp grädden på skeden och splatta den i någons nacke. det vore nåt. det förtjänade dom.
just nu äter jag vindruvor. alldeles för mycket vindruvor. jag börjar få ont i magen. snart ska jag göra ett tappert försök till att gå och lägga mig och faktiskt somna. imorgon ska jag till stallet och tvätta mambans fönster. det behövs, det har nog inte gjorts på cirka två år.
yours truly,
ebba

say something stupid

jag är så jävla arg på mig själv just nu. jag förstår inte hur jag fungerar. jag vill bara slå mig själv på käften och säga att jag ska skita i det. vad det än är värt. jag ger upp nu, det gör jag faktiskt. jag har nyss sett på the phantom of the opera, och vilka känslor jag än hade för den filmen för fyra år sedan, så finns de kvar. minst lika starka. det suger ju. så nu sitter jag här och känner mig ensam och sympatiserar med alla fula och socialt handikappade människor (får man säga så). det är elakt, det är det. så därför sympatiserar jag lite med mig själv också när jag ändå är i farten. hungrig är jag också. och ger upp, ja det gör jag. alldeles för lätt, hela tiden. och envis, det är jag också. en jävligt dålig kombination. nu ger jag upp. värsta fantomen på operan-style.
AVSLUTNINGSVIS vill jag meddela att natten till idag var den bästa på jävligt länge med många söta vänner och trevliga människor som var ute och svirade (typ vår bästa vinkkompis), och den här helgen har varit helt otrolig, speciellt med tingsek i fredags. tack maria ♥ en annan sak, som var typ pricken över i, var att filip var hemma och hade björn med sig. det var mycket trevligt. en annan sak, som också är typ bäst, är att anna ska komma till mig imorgon och vi ska äta scones och titta på film. ibland saknar jag henne så mycket så att det gör ont.
yours truly,
ebba

pure love


jag tycker om att lyssna på julmusik

idag hade vi dubbeltimme i psykologi. det var helt okej. sen var vi på föreläsning med en hare krishna-munk. mycket intressant, men mest mysigt, för hans röst gjorde så att jag ville gosa ner mig och sova.
efter skolan träffade jag oskar och vi åkte spårvagn till amanda. jag har inte varit hos amanda på flera år. det var så himla mysigt, med mina små sorkungar. vi drack te och fikade och så pratade vi i flera timmar. jag saknar dom så himla mycket. fyra år tillsammans ger en himla massa minnen. och en himla massa uppdatering om våra nuvarande liv. vi pratade och pratade och pratade. det blev nog så att jag pratade mest, ungefär som vanligt, jag förstår inte varför det alltid blir så. gillar jag min egen röst så mycket? nej, jag förstår det inte. imorgon ska vi nog gå ut, jag och amanda och någon mer om vi hittar någon. på sätt och vis känner jag mig rätt sugen på att gå ut, men jag vet inte. hoppas det håller i sig.
yours truly,
ebba
en gång var vi femton år, och det var visst extra roligt

kuten knut knöt en knut

idag sa adrian att jag såg ut som en marinbiolog. det är den bästa komplimangen jag någonsin fått.
som tack för det så snuffsade jag honom lite bakom örat. han säger att han inte tycker om det, men jag tror att det gör han nog visst! sen pratade jag om sälar och valar och ugglor tills dom andra inte ville höra mer och då gick vi och köpte choklad. men jag pratade om bläckfiskar också. fantastiska varelser.
nu ska jag läsa ett kapitel och gå och lägga mig.
yours truly,
ebba

if love is just a game, then how come it's no fun

jag sitter och läser catch 22. tidigare idag läste jag kapitlen i frankenstein som ska vara klara till tisdag. jag läser och läser och läser. det är bra och kul, catch 22 är så himlarns catchy och rolig.

" a distant warm look entered major danby's eyes. 'it must be nice to live like a vegetable', he conceded  wristfully.
'it's lousy', answered yossarian.
'no, it must be very pleasant to be free from all this doubt and pressure', insisted major danby. 'i think i'd like to live like a vegetable and make no important decisions.'
'what kind of a vegetable, danby?'
'a cucumber or a carrot.'
'what kind of a cucumber? a good one or a bad one?'
'oh, a good one, of course.' "
nu lyssnar jag lite på noah and the whale och knaprar på salta pinnar. det känns rätt mysigt. imorgon ska jag vara i stallet länge, för första gången på ett ganska bra tag. kings of convenience i lördags var för övrigt bland det bästa jag någonsin varit med om. utan att överdriva.
yours truly,
ebba

blue skies are calling, but i know it's hard

idag vill jag bara skicka en stor kram till världens bästa maria. jag tänker på dig, sötnos.
yours truly,
ebba

du och jag, sötmary


efter en helkväll med packning och frankenstein

nu är det fredagkväll. det har varit en bra fredag. och en bra vecka över huvudtaget. vi var lediga igår, så det har känts rätt lugnt och sådär. idag har vi bara haft en kort svenskalektion och en rolig labblektion. vi fick blanda vätskor och det blev lila och blått och gult och allt möjligt. fint vare. efter skolan tog jag och trixxarn en liten minipromenad, som slutade med en varsin chai latte i näven på den lilla bryggan, i höstsolen, vid campus. det var inte fy skam, och ett bra avslut på skolveckan.
imorgon åker jag och trixx till stockholm, vi ska se kings of convenience på nalen, och jag vet inte hur peppad jag är. jag har längtat så länge. men nu händer det. äntligen. den här helgen kommer bli så himla bäst. jag bara känner det på mig. igår var det torsdag, och då var vi (galet nog) på hugo för att se [ingenting]. det var bra. det bästa var att det var så många söta människor där. ja, det kändes riktigt bra.
yours truly,
ebba

RSS 2.0