.


en helg i uppsala

hej på er raringar!
 
nu är det allt sommar och allt är väldigt varmt hela tiden. igår var det en fin tisdag på knäppingsborg med trixx och adrian när vi tittade på panda da panda och sen gick till munken. och imorgon är det dags för sarafari att fylla 23 år och det måste ju firas traditionsenligt och med bad och grejer. jag har en fin helg bakom mig, jag åkte till uppsala i fredags med mamma och pappa för att hälsa på hos hedvig. det var fint och vi åt på afrikansk restaurang och promenerade längs med fyrisån och allt möjligt. nu ska ni få se.
 

först träffade vi på den här stadssymbolen, pelle svanslös alltså
sen gick vi och tittade på uppsala slott i kvällssol och smyglyssnade på patti smith som spelade nerför slänten på botaniska trädgården
sen gick vi förbi carolina rediviva för att jag ville ta kort på pelles alldeles egna övergångsställe
och självaste domkyrkan
sen fick hesse en glass och då blev hon så glad, så glad!
på lördagen åkte vi och badade i öregrund, det låg rätt mycket utskärs så det var ganska kallt i vattnet. men man måste ju bada ändå, så det gjorde jag! liten men tuff
sen stannade vi till och åt lite böckling på ett ställe i hamnen med bad-och-sol-frillan i högsta hugg. himla mysigt litet skärgårdssamhälle!
söndagen var ganska kall, grå och regnig, så då gick vi på stan och fikade lite. sen åkte vi hem till norrping! och det var det. snipp snapp snut.
yours truly,
ebba

.

 

RSS 2.0