hästtjej for life


let your mind blow all your sorrows away

idag är det torsdag och jag sitter här och myser och tänker på hur kul det ska bli att åka hem imorgon.
yours truly,
ebba

när allting bara känns så bra

här kommer lite bilder på vad vi har haft för oss på sistone!
vi lagade finmiddag i johannas korridorkök i borlänge en helt vanlig tisdag förrförra veckan
i onsdags åt vi pizza med mallan och johanna (ja, malin ser sådär läskig ut hela tiden)
kimsan var glad på sin favoritrestaurang för de har amerikanska flaggan som gardin
rebecca och kimsan på vår lilla kvällspromenad runt sjön tisken igår kväll
idag är det i alla fall måndag och det har varit en kanonfin helg. jag har fått nya (inhemska) kompisar och skrattat och haft mig mest hela tiden. idag hittade jag faluns enda tebutik, det kändes också skönt, så nu är alla burkar fyllda och står och väntar i skåpet. men just ikväll ska jag faktiskt göra varm choklad med minimarshmallows! det får man göra ibland. nu ska jag titta på ett beverly hills-avsnitt, är inne på sista säsongen nu så jag vågar knappt titta på ett avsnitt om dagen. vill ju inte att det ska ta slut :( hoppas att ni har det fint gullisar! och just det, jag kommer hem på fredag!
yours truly,
ebba

lokattsabstinens

en sån fantastisk tur att jag kommer hem om en vecka, så att jag får pussa och snuffa lite på min gosenos.
yours truly,
ebba

en stockholmsvisit

nu är det måndag, men alldeles snart tisdag. jag kom hem från stockholm i lördags kväll och jag har haft tre kanonfina dagar med finaste anna. på torsdagskvällen gick vi på museum och tittade på gamla drottningklänningar och streiff som är gustav II adolfs gamla häst, han är så gammal att han till och med var med vid slaget vid lützen. och då är man ju gammal. på fredagen var det shoppingdags, men vi lyckades klämma in både en lunchning och en fika också. man kan om man vill. sen gick vi ut på kvällen, det var kul. i lördags mysade vi mest och sen åkte jag tillbaka till falun.
typ en halvtimme efter att jag kommit tillbaka till lägenheten så kom malin, och sen kom stina och hennes kompis anna, och sen kom simon och albin. vi hade en liten förfest, eftersom vi skulle gå till rådhuskällaren. och åh vad jag gillar att vara där, en sån mysig liten klubb som jag ska ta med er allihop till när ni kommer hit och hälsar på!
nu ska jag nog sova. imorgon ska jag plugga och sen ska vi nog hitta på nåt kul.
yours truly,
ebba

fika

idag är det tisdag. vi har haft en lång och tråkig föreläsning med en oinspirerande lärare, så jobbigt. så därför bestämde vi att vi skulle köpa bakelser på vägen hem. en sån bra grej, som jag tycker borde vara tradition. och så firar vi att vi har som en liten minisemester, för vi har inga föreläsningar eller seminarier whatsoever förrän på måndag. wohoo. jag ska åka till stockholm på torsdag och myshänga med min fina anna till på lördag, det är också värt att fira. och så ska vi åka till borlänge om typ en halvtimme och bli bjudna på middag hemma hos johanna. också rätt värt. hoppas att ni har en fin tisdag!
yours truly,
ebba

vad jag vill ha i julklapp

i den här staden finns det en liten kille som är ungefär två skitar hög, men förmodligen några år äldre än mig. han lurar bakom varje hörn och står med händerna i sidorna, alternativt på ryggen, och ser finurlig ut. sen viftar han med ett finger i luften och utropar "AHA!" och så gör han det tusen gånger till, tills jag dör av ont i magen och kramp i kinderna. tänk att få ha honom i garderoben, så öppnar man dörren och tittar in och han säger "AHA!" och sen kan man vara glad resten av dagen.
yours truly,
ebba

en smygkik

lite svårt att toppa mallans inlägg som ju var himlarns fint. hon är också en fin tjej ska ni veta.
annars då. tänkte visa ett litet hörn av mitt rum (och mig). hoppas att ni har en fin fredagkväll, för det har jag och snart ska vi gå till kåren.
yours truly,
ebba

EBBA 100%

hej detta är malin. Jag går i ebbas klass och behöver bara säga att denna tjej rockar 100%!!! Om ni intehåller med så suuuuger ni!
Ebba är helt enkelt bara bäst på alla sätt!
Så är läget
GILLA'RT
xoxo
Mallan

onsdagsstund har guld i mund

idag är det onsdag. jag sitter och läser ett mail som har kommit hela långa vägen från thailand (jag älskar dina små nyheter sara, speciellt det med att adam hade sett en sjögurka som bajsade). kimsan lagar mat, han ska försöka sig på nån kyckling/svamp/morotsgryta, jag tror att det blir himla gott för det luktar så! mm. ikväll ska vi gå till kåren och socialisera lite, innan det så kanske det kommer lite folk hit hem till oss. det blir kul! imorgon ska jag plugga, för jag gjorde inte det idag. men det kan man ju få slippa lite ibland. och på fredag kommer anna! så himla himla bra.
yours truly,
ebba

en solskenstisdag

idag är det tisdag. jag sitter i vardagsrummet och dricker förmiddagskaffe och kimsan sover fortfarande. dessutom är det kanelbullens dag idag, men det tänker jag inte bry mig om, för kanelbullar är ingenting för mig. jag gillar ju kardemumma. igår skulle vi ha haft en föreläsning, men den blev inställd så vi fick roa oss på egen hand. dvs vi gick och handlade. jag köpte nya blommor, de som jag hade i mitt fönster hade ju förstås hunnit dö när jag inte var här och gav dom vatten på över en vecka. stackarna. men nu är det fint i mitt fönster igen. och blomman på balkongen har faktiskt ryckt upp sig lite. och allt känns ju så mycket roligare när man har fräscha snittblommor på köksbordet. jaa. idag har vi föreläsning i alla fall, vi börjar klockan tre. ganska sent. men jag ska väl läsa lite innan dess, hitta på nåt att laga till lunch och duscha lite och sånt. det är jättefint väder här uppe idag, och det ser typ ut som att träden brinner när man tittar ut över sjön (men det gör de ju förstås inte, för att förtydliga. det är bara deras höstkläder). så himla fint. jag ska allt visa er. dock är det typ storm nu, allt bara blåser omkring. men det är väl så det ska vara. hoppas att ni mår bra, mina finingar.
yours truly,
ebba

tillbakafärden

nu har jag haft en bra vecka + tre dagar hemma i finfinaste staden. så nu är det dags att packa väskorna och åka tillbaka till falun. under dessa tio dagar har jag ju hunnit med en hel del. dels har jag förstås skrivit min hemtenta, men även träffat trixxarn massor (hur bra som helst!), varit i stallet och klappat på mambsan och hängt med maria, druckit öl lite överallt och till och med varit ute på lokal x 2, varit på idol-fest hemma hos jollen, på en mystisk hemmafest vid st persgatan och SJÄLVKLART har jag även hunnit med att pussa på och gosa med lokatten. så det har varit tio finfina dagar, som ni kan förstå. nu vet jag inte riktigt när jag kommer hem nästa gång, men det kan bli om lite drygt en månad eller så. kanske mer. vi får se helt enkelt. nu ska jag proppa ner det sista i väskorna och sen åka in till stan för en sista fika med trixx! sen blir det middag hos farmor och farfar och sen går tåget. tut tut!
yours truly,
ebba

RSS 2.0