haha

Adrian

haha

Jag

nä men du nu ska jag gå och sova lite

stor dag imorgon

eller lång i alla fall

Adrian

okej, ska du släppa ut hästarna på bete eller?

Jag

haha ja

hur kunde du veta

Adrian

jag känner dig ebba

Jag

haha

gay


ride my wild heart

oj vad jag är trött. jag skulle kunna somna när som helst. vilken tur att jag ska gå och lägga mig snart, så fort som mitt hår har torkat tror jag. imorgon ska vi släppa ut hästarna på bete, fem veckors välförtjänt semester för de små liven. och fem veckors semester för mig också. maria kommer i alla fall och hämtar mig kvart i åtta imorgon, så det är bäst för mig att jag är vaken då!

idag har jag varit med trixxarn på stan. jag råkade köpa ett par jättesöta shorts på h&m. men det var ett bra köp, jag och byxor går ju inte så bra ihop i vanliga fall, så det är väl bara att passa på när det väl fungerar. vi tog en liten (obligatorisk) fika också, på kuriosa. hallonpaj. jag sa ju obligatoriskt. sen gick vi till hageby centrum för att leta efter en klänning (för trixxarn ska till peace and love imorgon). men vi hittade ingen. så vi gick och hälsade på pollan i stället, som stod där och jobbade. hon jobbade på så bra och svarade i telefon, så vi fick gå vidare. då tog trixxarn sin buss och jag gick hem. sen åkte jag till stallet och smörjde mambas sadel och träns, så nu är de hur fina och smidiga som helst. bra känsla.

nu dricker jag te och lyssnar på moto boy. fin kväll.
yours truly,
ebba

surfin usa

idag mår jag mycket bättre. jag sitter på altanen och lyssnar på min bästa bästa playlist och dricker te. igårkväll var himla fin, jag firade maria som både fyllde arton år OCH tog körkort. på samma dag. vilken grej, va! hon är duktig hon.

vädret är hur fint som helst, strålande sol och typ 27 grader. jag håller på att dö. men jag vill ändå åka till älgsjön och bada. det får jag förstås inte för min mami. har man varit sjuk så har man. är man det så är man det också. det är väl för jävligt. men jag får väl sitta här i skuggan hela dagen. ska även ta mig i kragen och baka de där morotsmuffinsarna. morotsmuffinsen? whatever.
yours truly,
ebba

ett till födelsedagsbarn

idag är det marias tur att fylla år! och hela arton sådana också. grattis sötnos!


födelsedagsbarn

jag passar på att säga grattis till världens finaste anna, för idag fyller hon nitton år.
puss!

kom, kom armageddon

åh usch. jag mår som en liten burk. ihålig och stel och kall och skramlig osv osv. jag hatar att vara förkyld :(
yours truly,
ebba

bästa finaste videon


farlig midsommar

ja jisses. jag har ont i benen, skrapsår och blåmärken lite här och där och så har jag nog lyckats bli förkyld också. det var en fin midsommarafton, det var det. nu lyssnar jag på tommy nilsson. det känns lite konstigt. snart ska jag till stallet och pussa lite på mamba. jag skulle ha bakat idag, tänkte baka morotsmuffins, men jag kommer liksom inte till skott med det. kanske blir på det humöret ikväll i stället. nu ska jag nog gå och äta något tror jag.
yours truly,
ebba


picknick!

idag har jag picknickat med min storasyster. i trädgården. jag tyckte att vi borde dricka upp min lilla champagneflaska från studenten, så det gjorde vi, och åt vindruvor. man måste ju fira att det är måndag. sen drack vi kaffe resten av dagen, så nu är jag lite speedad. på kvällen åkte jag till stallet och åt gräs med mamba! det var fint. hon är fin hon.
yours truly,
ebba

bröllopsfesten

igår var det kronprinsessbröllop! det var vi tvungna att fira här i min enkla boning. och det gjorde vi med besked. finklädda  var vi, pojkarna hade kavaj och vi flickor hade finklänning. tårta och champagne hade vi också, ska det va så ska det va! som det heter. det finaste var när herr daniel westling (fast nu kanske man måste säga prins daniel) började gråta och hade skakiga, nervösa händer vid vigseln. åh det var så fint så jag lyckades få fram en liten tår jag också. och det var en fin kväll med gänget! gänget minus josefine då förstås. där missade du nåt jossan!
yours truly,
ebba

en onsdag i linköping

idag var det alltså onsdag. jag och trixxarn åkte till linköping, och det var en mycket trevlig utflykt. vi är bra på att göra trevliga utflykter! det hela slutade med att jag kom hem med ett par skor (jag mår bra, jag är inte sjuk), en tesil och en massa andra roliga grejer. vi åt mat och glass och myste runt hela dagen. sånt borde man göra jämt. på vägen hem stannade vi vid net-on-net och så lämnade jag in min kamera på service. nu får dom tamejtusan hitta felet kan man ju tycka. men jag tror det blir bra. jag får hämta den om två-tre veckor, och de ska skicka sms till mig då. wohoo, allting går verkligen framåt. nu ska jag nog sova en liten snutt! imorgon ska jag nämligen leka med min söta anna och då vill man ju vara pigg.
yours truly,
ebba

tisdagen i bilder

igår såg ut såhär:

först lekte jag med sara. vi handlade på city gross, lagade en massa god mat och åt vattenmelon. sen åkte hon till jobbet, och jag åkte till stan för att träffa gänget och hänga lite på världens. det tog jag dock ingen bild på. sen tog trixxarn spårvagnen ner till resecentrum och vi andra hängde en stund vid söder tull, dvs jag och dessa sötnosar:
allihopa
lussan
addis (som nyss ramlat och slagit sig stackarn)
pollan och kimsan
vi försökte klura ut vad vi skulle göra. det slutade med att pollan åkte hem :( och vi andra gick hem till addis och såg på fotboll. där myste jag lite med sallykatten.
och matchen slutade för övrigt 2-1 om jag inte minns helt fel. minns knappt vilka som spelade... tror det var brasilien mot nordkorea. ja, så var det nog.
och slut på dagen!
yours truly,
ebba

lol

jag snodde en himla fin bild från skolans hemsida!

jag har en framtid som marinbiolog. saker man vet.


vi tog studenten och det var förbannat roligt


finito

spöregn. den första dagen på sommarlovet. den första dagen på ingenting, eller den första dagen på allting (det beror ju lite på hur man väljer att se på saken. jag väljer nog helst det sistnämnda). för igår tog jag studenten och det är helt jävla galet. jag förstår inte hur allt har kunnat gå så fort. nu är vi nog vuxna. mer eller mindre i alla fall. förmodligen mindre. jag är och förblir femton år gammal.

jag ska nog försöka få till någon fin liten text om den fantastiska gårdagen och lägga upp lite fina bilder, så fort som jag fått lite perspektiv på det hela. det kan nog dröja några dagar. eller ett tag.
yours truly,
ebba

i want to be near you

idag är det onsdag. det fick bli vilodag, för imorgon är det ju trots allt utspringsdagen. ja jisses. tre år går så fort. fortare än man hinner säga flaska. det kändes lite jobbigt när jag tömde mitt skåp idag, ganska markerat att vi flyttar ut liksom. men jag kommer inte sakna själva skolan, däremot kommer jag sakna rutinerna och vännisarna. förstås. åh jag hoppas att det inte kommer regna imorgon. mulet kan det få vara, men inget regn tack tack tack. och nu är jag hungrig också. jag ska nog gå ner och rota lite i kylskåpet, sen ska jag fortsätta städa mitt bombnedslag till rum.
yours truly,
ebba

carl johan, måndagkväll och tisdagmorgon


kärleksbrev

att gå hem ensam klockan 04.30 är nog den bästa idé som jag någonsin haft. det var jag, myskoftan och alla orädda fåglar, harar och sniglar. den här natten har varit otrolig. jag vill skicka en stor puss till alla som jag tycker om. jag är så himla glad att jag har er. puss! och en liten speciell puss till kimsans ögonbryn förstås.

nu sitter jag i köket, iklädd min pyjamas och tuggar på en liten pizzakant. jag är duktig på att äta den här veckan. jag ska nog hoppa i säng snart. fast nu är det morgon och folk cyklar till jobbet. men jag ska gå och sova.
yours truly,
ebba

balbilder


jag saknar dig hjärtat

så himla himla mycket.


såhär fint är livet just nu

fast finare! och imorgon är det mösspåtagning. idag var vi på bio och såg jake gyllenhaal slåss i mellanösterns värme. helt okej godkänt! igår var vi crazy i folkparken. vi mår bra och har kul.
yours truly,
ebba

RSS 2.0