sex år av saknad men jag går inte en dag utan dig

alla dagar handlar om dig och vi kommer alltid vara tillsammans. min bästa vän, min första kärlek och min största saknad.
yours truly,
ebba

ni vet det där med tid

hej gullisar!
 
idag är det måndag och jag har inte pratat med er på eeeevigheter. jag vet. förlåt för det. men man har ju så satans mycket att göra hela tiden. idag började min fjärde praktikvecka, eftersom jag ju gör praktik nu. vilket nog de flesta av er redan vet om.
 
vad gör jag på min praktik då! kanske ni undrar. jo just nu är jag på turistbyrån i borlänge och om två veckor börjar jag på turistbyrån i falun istället. så för tillfället spenderar jag alltså varje dagsljus sekund (nä inte riktigt, för nu för tiden går solen faktiskt upp vid sextaget tjohoooo!) av dygnet i borlänge. där får jag sälja biljetter, prata med tyska, holländska, amerikanska och franska turister, men även med helt vanliga borlängebor och visa vägen med hela handen och penna och karta till diverse olika platser. annars får jag översätta texter från svenska till engelska och sälja dalahästar. förstås.
 
nu i rappet måste jag även försöka lista ut vad jag ska skriva min vetenskapliga artikel om. men det pm:et ska inte in förrän på torsdag så jag kan nog fundera i någon dag till.
 
dessutom har jag för tillfället även en inneboende. jag fick ju en ny kompis i höstas, en liten kinga, och nu har hon slutat jobba som au pair och hade ingenstans att bo i två veckor innan hon åker hem till polen. så nu bor hon i mitt vardagsrum! fast just nu är hon ute på äventyr, men när jag kom hem från "jobbet" (lol) ikväll så hade hon lämnat en asnice kastrull med linssoppa på spisen. så jag blir lite bortskämd just nu. det är ju alltid trevligt.
 
ja så ni hör! full rulle hela tiden. men jag saknar ju lokatten så mycket att jag går av på mitten varje dag. hon fyllde fjorton år i torsdags och jag skickade gratulationskort och ringde henne ett litet grattissamtal. min bästa kattunge. när jag börjar min praktik i falun och när dagarna blivit ännu längre så ska jag banne mig frakta hit henne för då kommer jag faktiskt (förhoppningsvis) ha tid till det. 
 
nu ska jag göra en till kopp te och sen är det nog snart dags för sängen. det blir mycket sömn nu för tiden. bra struktur på mitt liv just nu!
yours truly,
ebba

RSS 2.0