midas

för knappt fyra månader sedan föddes världens charmigaste och finaste kille. för två dagar sedan somnade han in för alltid. den senaste veckan har kantats av förtvivlan, känslan av maktlöshet och många tårar. jag känner en sådan bottenlös sorg för att han aldrig kommer att få bli vuxen och jag känner en sådan bottenlös sorg för mambas skull, hon som har varit en sådan underbar mamma och kämpat för att sätta den här lille plutten till världen. och jag tänker på alla gånger som jag pratade med honom genom mambas mage, de gånger vi tävlade i att blåsa luft i varandras ansikten och världens minsta lilla sammetsnäsa som rumsterade om i mitt hår och i mitt hjärta. för dit tog han sig i samma sekund som jag såg honom första gången. och jag tänker på hur stolt och ivrigt mamba visade upp honom för mig när jag kom dit timmarna efter att han fötts. jag är så tacksam för att jag fick lära känna en sådan duktig, modig och fantastisk liten person. nu kan jag inte göra något annat än att hoppas att mamba kan hantera den här sorgen så gott som det går, och jag är så fruktansvärt ledsen för hennes skull. för min egen del måste jag bara vila i vetskapen att junior tar hand om midas och är hans alldeles egna lekfarbror, så att han får busa och springa precis som ett nyfiket litet föl ska göra. världens finaste lilla fölunge. ♥

.


viktig info

HALLÅ allesammans, jens lekman har släppt ett mixtape med tre nya egna låtar på! in och lyssna och liva upp vardagen. precis vad jag behöver i detta ojämna kaos av händelselöshet och händelseöverflöd. 
 
annars mår jag relativt bra. inte helt nöjd med min situation och lite ont i magen varje dag. men vad är nytt med det, egentligen ingenting väl.
yours truly,
ebba

RSS 2.0