idag är det onsdag

och ikväll kommer sara hem för sommaren!
yours truly,
ebba

.


sommarloooov

hallå godings!
idag är det torsdag och självaste nationaldagen, och igår hade jag min allra sista liu-skoldag! det kändes bra och det var kul att avsluta hela balunset med ett två timmar långt bokseminarium, alltid skoj att gå ut med flaggan i topp ju. idag har jag skickat in min slipade version av uppsatsen, så förhoppningsvis kommer jag få tillbaka den om några dagar med inte alltför många kommentarer, så jag kan skicka in den för slutinlämning någon gång under nästa vecka. och sen är allting förhoppningsvis klappat och klart.
 
med falunfixandet går allting också framåt, jag ska få ett hemskickat kontrakt nu i dagarna och sen får jag väl åka upp och titta på lägenheten kanske nån gång nästa vecka eller nästnästa, nu när jag har tid att åka dit upp. för det är ju ändå ingenting man gör på en kafferast sådär. 
 
nu har hedvig kommit hem för nationaldags- och 60-årig-pappa-firande, och ikväll kommer filip hem också, så nu blir vi fulltaliga igen. det ska bli skoj! och nu ska jag tydligen få min 22-årspresent av hedvig för hon har inte varit hemma sen innan min födelsedag. kul med presenter ju!
 
hoppas ni har en fin dag och är ute i solen och luften och allt.
yours truly,
ebba

mambsan

nu är det måndag och det har gått en hel helg. jag hade en omtumlande lördagkväll. igår var jag ute och red, passade på att rida barbacka för första gången på flera år. idag var jag också ute och red och mambsan fick galoppera på fältet till och med, hon skötte sig som en ordentlig och vuxen dam och jag blev så himla glad. hon är så fin hon. min lilla mambsa.
yours truly,
ebba

.


RSS 2.0