en ny måndag

då kör vi igen då. ny vecka, nya tag! ny vecka, gamla tag. men nu har jag bestämt att jag ska ägna mig åt mer fix. förbereda saker och sånt. igår var vi på ikea och köpte en ny garderob till mig, himlarns skönt för nu slipper jag ha kläder överallt i hela rummet. mitt rum har ju sett ut som en klädaffär ända sen jag flyttade tillbaka från falun, alla mina klänningar har liksom hängt på en stång mitt i rummet. sjukt jobbigt. men nu är det överstökat!

idag var jag på stan och köpte knoppar till garderoben, för de som hörde till var så satans små och fula. men nu är dom gröna och helt okej-fina, matchar i alla fall med resten av färgerna i det här rummet. jag köpte även en ny tavla (varför gör jag så? jag har inte ens plats på en enda vägg här? menmen bra att ha i guess) och en ny kalender för nu jävlar ska det bli dokumenterande och planerande av! förstår inte hur jag har kunnat leva hela den här sommaren utan en kalender. inte för att jag har haft något viktigt att planera, utan mest för att jag måste skriva ner allting så att jag kan titta igenom det sen och minnas vad jag har gjort och när jag har gjort det och sånt. tur att jag har den här bloggen, fick tjuvkika lite i den och sen fylla i tomrummen. till sist lämnade jag in ett par skor till skomakaren som jag trampat av en stiftlapp på, så nu har jag ändå klarat av en liten hög med saker som jag borde ha gjort för ganska länge sen. nöjd. nöjd med måndag. redan imorgon skulle skorna vara klara, så då ska jag väl hämta dom.

i lördags var vi i oxelösund, men jag badade inte och det var fasligt blåsigt så man fick ha tröja på sig. om man la sig platt på klipporna så var det faktiskt rätt skönt, sten samlar ju på sig värme ni vet. på lördagskvällen var det ferre hos jollen och vi spelade sällskapsspel (som vi vann förstås) och efter mycket om och men gick vi in till stan och hamnade på ett överfullt wasa. näst intill omöjligt att röra sig utan att spilla ut halva ölen. men man kan ju alltid skratta åt det mesta på det stället. nu ska jag nog höra av mig till sarafari och fråga om vi ska promenixa en sväng.
yours truly,
ebba

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0